ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H εταιρεία Μασούτης βραβεύεται για ένα σημαντικό έργο!

08:28 - 20 Σεπ 2021 | Επιχειρήσεις
H εταιρεία Μασούτης βραβεύεται για ένα σημαντικό έργο!
Με βραβείο Silver διακρίθηκε η εταιρεία Μασούτης στα Retail Business Awards 2021 στην κατηγορία Retail Loyalty Reward Cards-Programs. Το βραβείο Retail Loyalty Reward Program Μασούτης αφορά σε ένα πρόγραμμα έμμεσης επιβράβευσης των καταναλωτών για την πιστότητά τους, μέσα από τη mas card.

Η mas card είναι η κάρτα πιστότητας των καταστημάτων Μασούτης που προσφέρει πολλά προνόμια και εκπτώσεις στους καταναλωτές. Είναι αξιοσημείωτο το ποσοστό πιστότητας των καταναλωτών που αγγίζει το 92% της αξίας των συναλλαγών.  

Η Τμήμα Analytics της εταιρείας Μασούτης μέσα από το έργο Retail Loyalty Reward Program Μασούτης, με τη σύμφωνη γνώμη των καταναλωτών, κάνει μελέτες και αναλύσεις της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς, ανακαλύπτει τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, έτσι ώστε οι προσφορές να είναι πιο προσωποποιημένες με άμεσο όφελος για αυτούς.

H εταιρεία Μασούτης παρακολουθεί τις εξελίξεις της εποχής, καινοτομεί και βρίσκει τρόπο να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της. Μέσα από αυτό το έργο ο καταναλωτής αναγνωρίζει την Μασούτης ως μία επιχείρηση που αντιλαμβάνεται πως ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και το αποδεικνύει μέσα από κάθε μήνυμα και επαφή με αυτόν.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κυριάκος Παντουβάκης, BI, Advanced Loyalty & Analytics Manager IT Department, Diamantis Μasoutis S.A.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.