ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

APIVITA: Mε το βλέμμα στραμμένο σε 17 αγορές του εξωτερικού

12:10 - 11 Σεπ 2007 | Επιχειρήσεις
Τα τελευταία 6 χρόνια η APIVITA διακρίνεται από την πολύ έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα. Σήμερα βρίσκεται σε 17 χώρες, στις 5 ηπείρους, στα μεγαλύτερα μητροπολιτικά κέντρα του κόσμου Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Λος ’ντζελες, Χονγκ Κονγκ, Τόκιο, Σϊδνευ, Μαδρίτη, Βερολίνο.

Αναλυτικότερα τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται στις ΗΠΑ, όπου πρόσφατα ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρία APIVITA North America, και συγκεκριμένα σε καταστήματα όπως η αλυσίδα Bath & Body Works, το φαρμακείο Bigelow, το Fred Segal και το Nordstrom.

Αντίστοιχα στην Ισπανία, βρίσκεται στα πολυκαταστήματα El Cortes Ingles και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Επίσης στην Μεγάλη Βρετανία (Bentalls), στην Ιρλανδία (δίκτυο φαρμακείων), στο Βέλγιο (Cosmeticary), στη Σουηδία (Naturapoteket, Ahlens), στη Γερμανία (Badezimmer Beautystore, Gate 05), στην Κύπρο (δίκτυο φαρμακείων) και στη Δανία (Salling).

Οι χώρες της ανατολικής Ασίας αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους στόχους της APIVITA. Στις χώρες αυτές η APIVITA έχει παρουσία με corners μέσα σε πολυκαταστήματα και με δικά της καταστήματα. Στην Ταϊβάν (γωνιές APIVITA στα πολυκαταστήματα Mitsukoshi, Sogo, Breeze Center), στο Χονγκ Κονγκ (γωνιές APIVITA στα καταστήματα SEIBU, CITY SUPER, ), στην Ιαπωνία (SONY PLAZA, Ayualam spa, Holis centers).

Τέλος πρόσφατα η εταιρία έκανε την είσοδό της στην αγορά της Αυστραλίας σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Δ.Κ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.