ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ιντερτάν Α.Ε ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές

18:05 - 09 Μαρ 2022 | Επιχειρήσεις
Η Ιντερτάν Α.Ε ενισχύει τη θέση της στις διεθνείς αγορές
Η ελληνική εταιρεία αναλώσιμων ειδών συσκευασίας τροφίμων και ποτών ΙNTEΡTAN Α.Ε ανακοινώνει την παρουσία της σε ακόμη μία διεθνή έκθεση, την “Hotel, Restaurant & Catering” (H.R.C), η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο το τριήμερο 21-23 Μαρτίου 2022.
Για περισσότερα από 86 χρόνια η H.R.C βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στη φιλοξενία, υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο για να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τα τελευταία προϊόντα από τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς. 
 
"Σε ένα έτος-ορόσημο για την εταιρεία, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της, η IΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης το ανανεωμένο της κωδικολόγιο, το οποίο πάντα επιλέγεται προσεκτικά, ύστερα από ενδελεχή έρευνα  και με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον σε συνάρτηση με τις ανάγκες της αγοράς" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που προσθέτει τα εξής:
 
"Ήδη, από το 2015, με την εμφάνιση της σειράς Tessera Bio Products®, η εταιρεία «σύστησε» στην αγορά αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας, που σταδιακά αποδείχθηκαν πανάκεια για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ένδειξη της επιτυχημένης πορείας που σημειώνει η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε στο εξωτερικό, αποτελεί- μεταξύ άλλων - το γεγονός ότι θα είναι χορηγός του Διεθνούς Διαγωνισμού Μαγειρικής «International Salon Culinaire», ενός από τους κορυφαίους στον κόσμο, εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σεφ και θα διεξαχθεί ζωντανά στο χώρο της έκθεσης του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια του τριημέρου."
 

Η εταιρία με ιστορία που ξεκινάει από το 1922, εισήλθε από το 2010 στην αγορά των αναλώσιμων ειδών συσκευασίας τροφίμων και ποτών και αναδειχθήκαμε σε ηγετική εισαγωγική επιχείρηση στην Ελλάδα και στον ευρύτερο τομέα των Βαλκανίων, πραγματοποιώντας εισαγωγές από μεγάλες παραγωγικές μονάδες παγκοσμίως.

Όπως αναφέρεται  από το ο 2015 "η ΙΝΤΕΡΤΑΝ Α.Ε. πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά δίνοντας οικολογικό προσανατολισμό στις εμπορικές της δραστηριότητες με τη δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς αναλώσιμων ειδών συσκευασίας τροφίμων μίας χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον, την TESSERA Bio Products®.

Παράλληλα αναπτύσσει και την παρουσία της στις διεθνείς αγορές ιδρύοντας γραφείο πωλήσεων στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας."

  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.