ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το success story της ΕΝΔΙΑΛΕ στη 4η διεθνή Verde.tec

19:57 - 21 Μαρ 2022 | Επιχειρήσεις
Το success story της ΕΝΔΙΑΛΕ στη 4η διεθνή Verde.tec
Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Απόβλητων Λιπαντικών Ελαίων (Α.Λ.Ε.) ΕΝΔΙΑΛΕ, στην 4η Διεθνή Έκθεση για τεχνολογίες περιβάλλοντος Verde.tec, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΕΝΔΙΑΛΕ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα οφέλη της αναγέννησης Απόβλητων Λιπαντικών Ελαίων για το περιβάλλον, τη δημοσία υγεία και την εθνική οικονομία. Υπενθυμίζεται πως η ΕΝΔΙΑΛΕ αναγνωρίστηκε ως «best practice» στην Πρώτη Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία στην Ελλάδα, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Η συμμετοχή της ΕΝΔΙΑΛΕ στην έκθεση Verde.tec εντάσσεται στη συνολικότερη στρατηγική εξωστρέφειάς της για την ανάδειξη της Κυκλικής Οικονομίας στον δημόσιο διάλογο.

Στο πλαίσιο αυτό και για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, προγραμματίζεται ολοκληρωμένη Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, ενώ τρέχει με γοργούς ρυθμούς η πρωτοβουλία της για τη Σήμανση των Σημείων Συλλογής Απόβλητων Λιπαντικών Ελαίων σε όλη τη χώρα, που συμμετέχουν στο σύστημα της ΕΝΔΙΑΛΕ (πρατήρια, συνεργεία και αντιπροσωπίες αυτοκινήτων).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΝΔΙΑΛΕ, κ. Γεώργιος Δεληγιώργης δήλωσε σχετικά: «Η Κυκλική Οικονομία είναι η απάντηση στην ανάγκη για αειφόρο ανάπτυξη, λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη ανησυχία για την εξάντληση των φυσικών πόρων, την ενεργειακή κρίση και τη υποβάθμιση του περιβάλλοντος Είναι μεγάλη χαρά η συμμετοχή μας για μία ακόμη χρονιά στη σημαντική έκθεση Verde.tec, η οποία αποτελεί τον πλέον καθιερωμένο θεσμό συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος. Η ΕΝΔΙΑΛΕ στοχεύει να συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος, το οποίο προωθεί την κυκλική οικονομία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.