ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

code4thought: Ανάμεσα στις 10 καλύτερες ελληνικές startups

13:44 - 28 Απρ 2022 | Επιχειρήσεις
code4thought: Ανάμεσα στις 10 καλύτερες ελληνικές startups
Το οικοσύστημα startup στην Ελλάδα αναπτύσσεται και προσελκύει περισσότερες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Eu-startups.com, ένα site αποκλειστικά για νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη, που πρόσφατα ανέδειξε τις 10 ανερχόμενες ελληνικές startups. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η Code4thought.

Η Code4Thought ιδρύθηκε το 2018. Είναι μια εταιρία τεχνολογίας με μοναδικό σκοπό να καταστήσει την τεχνολογία διαφανή, τόσο για συστήματα λογισμικού μεγάλης κλίμακας όσο και για μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Προσφέρει λύσεις για την ποιότητα συστημάτων λογισμικών και ειδικά των συστημάτων ΑΙ, όσο και για την αξιοπιστία τους, ώστε τα συστήματα AI να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και είναι διαφανή και δίκαια.

Η εταιρεία προτείνει τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία κατάλληλων διαδικασιών και υποδομών για να διασφαλιστεί ότι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης είναι υπεύθυνη και αξιόπιστη. Για παράδειγμα, η Code4Thought συνεργάστηκε με μια εταιρεία για να αναλύσει εάν οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης της, που χρησιμοποιούνταν για την επίβλεψη ασθενών στα νοσοκομεία, είχαν εκπαιδευτεί δίκαια και ότι οι αποφάσεις ήταν διαφανείς και εξηγήσιμες.

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο, η ανάγκη διασφάλισης της διαφάνειας και της αξιοπιστίας της είναι πιο σημαντική από ποτέ, και η Code4Thought προσφέρει τη λύση σε αυτή την ανάγκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.