ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TÜV AUSTRIA Hellas: Συμμετέχει ενεργά στο BIO Festival 2022

12:18 - 13 Μαϊ 2022 | Επιχειρήσεις
TÜV AUSTRIA Hellas: Συμμετέχει ενεργά στο BIO Festival 2022
Η TÜV AUSTRIA Hellas, για δεύτερη χρονιά, συμμετείχε στo BIO Festival 2022, το ετήσιο φεστιβάλ για τα βιολογικά και vegan προϊόντα και το Eco Living, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 6-8 Μαΐου στην Τεχνόπολη, του Δήμου Αθηναίων.

Οι άνθρωποι της εταιρείας υποδέχθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες στο περίπτερο No.32 και τους ενημέρωσαν σχετικά με τις παρεχόμενες Υπηρεσίες για τον Πρωτογενή Τομέα και την Πιστοποίηση των Βιολογικών Προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης «βιολογικής γιορτής», μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων & workshops, η TÜV AUSTRIA Hellas συμμετείχε ενεργά παρουσιάζοντας τις καινοτόμες υπηρεσίες της, όπως το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «No Food Waste», που αφορά τη διαχείριση και αξιοποίηση των τροφίμων μιας επιχείρησης, με στόχο τον περιορισμό και την ελαχιστοποίηση της σπατάλης αυτών καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων και την επισήμανσή τους.

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία ανέδειξε το διττό κοινωνικό ρόλο της βιολογικής παραγωγής, αναδεικνύοντας το ρόλο της πιστοποίησης ως το πιο πολύτιμο εργαλείο στα βιολογικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:39 - 13 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.