ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TÜV AUSTRIA Hellas: Στο πλευρό της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος BC

11:24 - 16 Μαϊ 2022 | Επιχειρήσεις
TÜV AUSTRIA Hellas: Στο πλευρό της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος BC
Η TÜV AUSTRΙA Hellas, ανανεώνει την χορηγική υποστήριξη της ομάδας καλοθοσφαίρισης της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος B.C.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στο πλευρό της ΝΕΜ BC και τη σεζόν 2022-23, και ειδικότερα της Αντρικής Ομάδας καλαθοσφαίρισης, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ για το 2021-22. Ακολουθώντας μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η ομάδα έχει ήδη προαχθεί σε 3 εθνικές κατηγορίες, ενώ φέτος ανέβηκε και θα αγωνίζεται στην εθνική κατηγορία Α2.

Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει έμπρακτα το όραμα της ομάδας της NEM BC, αναδεικνύοντας το αθλητικό ιδεώδες και τις διαχρονικές αξίες του διαχρονικού Αθλητισμού που προάγονται στο σύλλογο μέσα από τα αθλήματα που συμμετέχει, ενώ στα συνεχώς αναπτυσσόμενα τμήματα μπάσκετ του NEM BASKETBALL SCHOOL, που αποτελούνται από περισσότερα από 400 παιδιά όλων των ηλικιών, οι νεαροί αθλητές μαθαίνουν τη σημασία της ομαδικότητας και την υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του Αθλητισμού. Η NEM BC, με την βοήθεια έμπειρων προπονητών, έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία και μέσα από τουρνουά και φιλικούς αγώνες φροντίζει καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών, με σύμμαχο «στον αγώνα» αυτό την TÜV AUSTRIA Hellas, μια εταιρεία που διαχρονικά προάγει τον Πολιτισμό.

Η TÜV AUSTRIA Hellas στηρίζει της NEM ΒC για μια ακόμη χρονιά και δείχνει στην πράξη το διαχρονικό της ενδιαφέρον για την Κοινωνία και τον Αθλητισμό, ενισχύοντας όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Η εταιρεία, επενδύοντας σε μια «Ομάδα Πρότυπο» για το ήθος της, ενισχύει την κουλτούρα του Αθλητισμού, ενώ παράλληλα δίνει ώθηση στα όνειρα των νέων παιδιών και τιμά τον Πολιτισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 16 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.