ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ

16:29 - 23 Ιουν 2022 | Επιχειρήσεις
To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ
Πραγματοποιήθηκε χθες 22.06.2022 η 47η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒΕ.

Το Ανοιχτό μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ως ομιλητών του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γεώργιου Καραγιάννη, της Γενικής Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρας Σδούκου, του Προέδρου και Διευθύνoντος Σύμβουλος της PELOPAC ΑΒΕΕ Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της EREN Hellas Κοσμά Φέσσα και του Γενικού Διευθυντή και Επικεφαλής Εταιρικής Τραπεζικής και Προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς Θάνου Βλαχόπουλου, ενώ το συντονισμό έκανε η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

Προηγήθηκε το Κλειστό μέρος (μόνο για μέλη), με Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης τον π. Πρόεδρο του ΣΕΒΕ Δημήτρη Λακασά, όπου παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, τα Πεπραγμένα του ΣΕΒΕ για το διάστημα Μάιος 2021-Ιούνιος 2022.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε το Βραβείο του ΣΕΒΕ «Χρυσός Αλέξανδρος» 2022 στον  Γεώργιο Μυλωνά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε., για τη σημαντική συμβολή του στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειας. Ο κ. Μυλωνάς ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του Συνδέσμου για την τιμητική διάκριση, αναφέροντας πως ο ΣΕΒΕ αποτέλεσε τον πρώτο Σύνδεσμο με τον οποίο ασχολήθηκε ενεργά – ως μέλος από το 1996 και στη συνέχεια ως Μέλος ΔΣ και ως Αντιπρόεδρος ΔΣ την περίοδο 2002-2006 - καθότι η ΑΛΟΥΜΥΛ αποτελεί μία εκ φύσεως εξωστρεφή επιχείρηση με 85% εξαγωγική δραστηριότητα και 33 εταιρίες σε όλον τον κόσμο.

βραβευσηΜυλωνα

Στο πλαίσιο του κλειστού τμήματος της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες από τις οποίες εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τα επόμενα δύο χρόνια (2022-2024), το οποίο θα απαρτίζεται από τα ακόλουθα τακτικά αιρετά μέλη (με αλφαβητική σειρά):

δξφνωφσειδσ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε συγκρότηση σε σώμα την Τρίτη 28.06.22, θα εκλέξει τον νέο Πρόεδρο και τα Μέλη της νέας Διοικητικής Επιτροπής του ΣΕΒΕ και θα ορίσει τα Επίτιμα Μέλη ΔΣ.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή για διετή επίσης θητεία εξελέγησαν οι: Αναστασιάδου Μαρία, Μανώση Χριστίνα και Χατζάκου Αναστασία.

Η 47η Γενική Συνέλευση βρίσκει τον ΣΕΒΕ σε πολύ υψηλό επίπεδο ως τον πλέον δυναμικό και συνεχώς ενισχυμένο με νέα μέλη φορέα εξωστρέφειας πανελλαδικής εμβέλειας και με ανανεωμένο με εκπροσώπους της νέας γενιάς Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ με νέο Πρόεδρο που θα προκύψει από τη συγκρότηση σε σώμα, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση δύο διετών θητειών, σύμφωνα και με την καταστατική δέσμευση, του απερχόμενου Προέδρου Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.