ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TÜV AUSTRIA Hellas: Εορτασμοί για τα 150 χρόνια του TÜV AUSTRIA Group

12:25 - 04 Οκτ 2022 | Επιχειρήσεις
TÜV AUSTRIA Hellas: Εορτασμοί για τα 150 χρόνια του TÜV AUSTRIA Group
Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζει τους εορτασμούς για τα 150 χρόνια από την ίδρυση του TÜV AUSTRIA Group. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Chief Executive Officer του TÜV AUSTRIA Group, Dr. Stefan Haas, επισκέφθηκε τα νέα σύγχρονα γραφεία της εταιρείας, σηματοδοτώντας την επόμενη μέρα της δυναμικής δραστηριοποίησής της στη χώρα μας, ενώ ο περασμένος μήνας ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση μιας μεγάλης εκδήλωσης για όλους εκείνους που αποτελούν την πραγματική δύναμη της TÜV AUSTRIA Hellas-τους ανθρώπους της.

Συγκεκριμένα, κατά τη διήμερη παραμονή του στην Ελλάδα, ο Dr. Stefan Haas ξεναγήθηκε στα πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Παράλληλα, συνομίλησε με κορυφαία στελέχη της ελληνικής θυγατρικής, σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω εξέλιξή της αλλά και θέματα που φέρνουν στο προσκήνιο τη σημασία της ασφάλειας και των τεχνικών ελέγχων στην βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα, καθορίζοντας το μέλλον στον κλάδο. Σε θερμό κλίμα και με «κοινό τόπο» την καινοτομία παρουσιάστηκε, το εμπλουτισμένο και πραγματικά πρωτοποριακό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της TÜV AUSTRIA Hellas, οι νέες τάσεις για την Πιστοποίηση και η ανάπτυξη καινοτόμων ιδιωτικών σχημάτων, αναδεικνύοντας τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας, για την ανάπτυξη του Ομίλου στα θέματα της πιστοποίησης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των εορτασμών, η εταιρεία αναγνωρίζοντας τους ανθρώπους της ως το σημαντικότερο κεφάλαιο για την επιτυχημένη της διαδρομή αλλά και το κίνητρο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, τίμησε τους 200 και πλέον μόνιμης απασχόλησης εργαζομένους της σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από εκδηλώσεις χαράς και κεφιού που διοργανώθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Μυτιλήνη και Κύπρο.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με σχεδόν τρεις δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, βάζει ήδη τα θεμέλια για την επόμενη μέρα της Πιστοποίησης και των τεχνικών ελέγχων στη χώρα μας. Συνεχίζει να επενδύει σε ανθρώπους, εξοπλισμό, νέες υπηρεσίες και εξαγορές, αναδεικνύεται ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης και αριστείας του διεθνούς ομίλου TÜV AUSTRIA Group. Με όχημα την καινοτομία και αφουγκραζόμενη τις πραγματικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και των πολιτών αναπτύσσει πρωτοποριακές υπηρεσίες, που κάνουν τη διαφορά!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.