ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία νέα τηλέφωνα από τη Nokia

20:21 - 12 Μαϊ 2008 | Επιχειρήσεις
Η Nokia αποκάλυψε μία τριάδα κινητών τηλεφώνων που εξασφαλίζουν εκλεπτυσμένη και εκπληκτική εμφάνιση σε συνδυασμό με όλες τις τελευταίες λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου. Οι τρεις συσκευές, Nokia 6600 fold, Nokia 6600 slide και Nokia 3600 slide παρουσιάζουν μία όμορφη και μικρή σε μέγεθος σχεδίαση και μια ποικιλία ευχάριστων εύχρηστων χαρακτηριστικών και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2008.

Υπάρχει έντονη ζήτηση για τις συσκευές που συνδυάζουν κομψή σχεδίαση με μοντέρνα χαρακτηριστικά. Κάθε μία από τις τρεις αυτές συσκευές έχουν να προσφέρουν ένα ελαφρώς διαφορετικό στοιχείο στο σχεδιασμό τους.

Nokia 6600 fold - Έξυπνη και εκλεπτυσμένη σχεδίαση

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, το κομψό Nokia 6600 fold ανοίγει απαλά για να αποκαλύψει μία εκθαμβωτικά φωτεινή οθόνη 2.13” OLED, 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Με την αρμονική του σχεδίαση, την υπογραφή «αφεθείτε», το Nokia 6600 foldδημιουργεί ένα άνετο περίγραμμα όταν ανοίγει και παραμένει λεπτό όταν κλείνει. Η γυαλιστερή επιφάνεια του Nokia 6600 fold ζωντανεύει αγγίζοντάς την δύο φορές για να «ξυπνήσει» την εξωτερική κρυφή οθόνη που αποκαλύπτει την ώρα, εισερχόμενα μηνύματα, αναπάντητες κλήσεις και πολλά περισσότερα. Ένα διπλό άγγιγμα στο Nokia 6600 fold, ενεργοποιεί ακόμη τις υπενθυμίσεις και σιγάζει ή απορρίπτει εισερχόμενες κλήσεις.

Το Nokia 6600 fold είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η ομορφιά μπορεί να μην είναι μόνο επιφανειακή. Η τεχνολογία 3G σας επιτρέπει να μοιράζεστε γρήγορα και εύκολα φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν με την εσωτερική κάμερα των 2 magapixel με διπλό φλας LED ή άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες του διαδικτύου όπως το Yahoo, το Go και το Flickr.

Nokia 6600 slide - Ισορροπημένο

Το Nokia 6600 slide είναι η πιο μικρή συρόμενη συσκευή της Nokia και φέρειάξια τον τίτλο αυτό, καθότι ανοίγει αρμονικά με το χέρι. Η εμφάνιση του Nokia 6600 slide με τη λαμπερή του επικάλυψη, από ατσάλι υψηλής ποιότητας και το κεντρικό πλήκτρο από αλουμίνιο, υποδηλώνουν την κομψότητα αλλά και τον απλό σχεδιασμό. Με ένα διπλό χτύπημα το Nokia 6600 slide εμφανίζει την ώρα, τις υπενθυμίσεις, ενεργοποιεί τη σίγαση ή απορρίπτει εισερχόμενες κλήσεις.

Η κάμερα των 3.2 megapixel προσφέρει λήψη φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ανάλυσης, τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε μέσω των υπηρεσιών του διαδικτύου ή με τα μηνύματα πολυμέσων – απευθείας από το φωτογραφικό μενού. Η μεγάλη οθόνη 2.2” QVGA των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων σας βοηθάει να βρίσκετε το δρόμο σας μέσα στην πόλη, χάρη στην ενσωματωμένη εφαρμογή χαρτών Nokia Maps, η οποία προαιρετικά μπορεί να εμπλουτιστεί με ένα παρελκόμενο Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W και με ξεχωριστή άδεια πλοήγησης.

Nokia 3600 slide- Σύγχρονος συνδυασμός

Το Nokia 3600 slide στοχεύει να γίνει αγαπημένο με ένα μείγμα κολακευτικών χρωμάτων, υλικών και με τελειώματα που γίνονται αντιληπτά με την αφή, συνδυάζοντας μία πλήρη σειρά από τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Το Nokia 3600 slide αποτελείται από απαλά κεραμικά χρώματα και μέταλλο, συνδυασμένα με λαμπερές επιφάνειες και αχνά χρώματα, τα οποία το καθιστούν όμορφο τόσο στην αφή όσο και στην όψη. Το Nokia 3600 slide είναι εξίσου όμορφο στον ήχο, καθώς αποτελεί το πρώτο Nokia προϊόν που περιέχει το χαρακτηριστικό της ακύρωσης των εξωτερικών θορύβων. Με το ενσωματωμένο music player το Nokia 3600 slide προσφέρει μέχρι και 3000 τραγούδια στην κάρτα μνήμης 4 microSD card.

Το μικρό, εργονομικό σχήμα του Nokia 3600 slide περιλαμβάνει κάμερα 3.2 megapixel με αυτόματη εστίαση και 2LED φλας και είναι εξαιρετικό στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η δυνατότητα παροχής TV-out συνδέει το Nokia 3600 slide με πολλές τηλεοράσεις και έτσι σας επιτρέπει να μοιράζεστε άμεσα και εύκολα τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας.

Ενώ, η ομορφιά του Nokia 3600 slide θα αποκαλύψει πολλά για τον ιδιοκτήτη του, οι προεγκατεστημένοι χάρτες Nokia με το προαιρετικό Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W θα αποκαλύψουν πολλά στον ιδιοκτήτη του για τον κόσμο που βρίσκεται. Οι χάρτες Nokia περιλαμβάνουν περισσότερα από 15 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και πολλών άλλων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.