ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tα τελευταία σενάρια...

15:06 - 05 Φεβ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Όσο η αγορά χτυπάει νέα υψηλά και δεν υπάρχει διάθεση για διόρθωση θα ακούγονται και διάφορα. Όπως πάντα το καλό κλίμα που επικρατεί στις αγορές δίνει τροφή στην επενδυτική κοινότητα, προκειμένου να δικαιολογηθούν οι αποτιμήσεις και οι προσδοκίες.

Όμως, δεν θα πρέπει να παραβλέπεται το ρητό που θέλει, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Στο πλαίσιο αυτό, η αγορά θεωρεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους της Lamda Development για την απόκτηση ξενοδοχειακής μονάδας. Ήδη συζητείται στο περιστύλιο ότι το "ξενοδοχείο" θα είναι ή ο Αστέρας ή το Hilton, το οποίο εντάσσεται στην Ιονική Ξενοδοχειακή.

Η Lamda ενισχύεται στα 14,90 ευρώ με κέρδη 2,90% και ο Αστέρας, στα 7,40 ευρώ με άνοδο 2,78%. Οι πληροφορίες, αναφέρουν ακόμα ότι μέσα στο  business plan της ΕΤΕ, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 22 Φεβρουαρίου θα τονίζεται για μια ακόμα φορά, η πρόθεση της τράπεζας να εγκαταλείψει όλες τις μη τραπεζικές της δραστηριότητες.

Προφανώς το ίδιο ισχύει και για την ΑΓΕΤ – Ηρακλής, στην οποία η ΕΤΕ ελέγχει το 26%.


Στις κατασκευαστικές εταιρείες, έχει ανακύψει θέμα ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την αγορά πάντα, από την πλευρά της Ελληνικής Τεχνοδομικής, εκτός από την Παντεχνική και για την Αττικατ. Δεν είναι και λίγοι πάντως εκείνοι που προεξοφλούν ενδιαφέρον και από την πλευρά των ΓΕΚ - Τερνα.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.