ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

J&P Αβαξ: Σύμβαση έργου 30,14 εκατ. ευρώ

13:21 - 15 Φεβ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σύμβαση έργου προϋπολογισμού 30,14 εκατ. ευρώ προ ΦΠΑ υπέγραψε η J&P Αβαξ για την κατασκευή του βόρειου οδικού άξονα της Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, η σύμβαση, η οποία υπογράφηκε μεταξύ της ΕΤΕΘ, θυγατρικής της J&P Αβαξ με την ειδική υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, αφορά την πλήρη κατασκευή του οδικού τμήματος Απομαρμά Καστέλλι του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο Αγ. Βαρβάρα Καστέλλι, από την Χ.Θ. 29+990 έως Χ.Θ. 37+900.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται η πλήρης κατασκευή οδικού τμήματος μήκους 7,9 χλμ. με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, διατομής 12,5 μ., δύο σήραγγες, η πρώτη μήκους 320 μ. (Απομαρμά) και η δεύτερη μήκους 307 μ. (Πλουτή), μία κοιλαδογέφυρα μήκους 140 μ., τέσσερα τεχνικά έργα γεφύρωσης ρεμάτων, έξι κάτω διαβάσεις καθέτων οδών, η κατασκευή παραλλήλων οδών σε μήκος 2 χλμ., η διαμόρφωση του ισόπεδου κόμβου Καστελλίου στη συμβολή με την Ε.Ο. ’γ. Δέκα Μοιρών, ο ηλεκτροφωτισμός του κόμβου και των σηράγγων, η διευθέτηση ρέματος που οδεύει παράλληλα προς την οδό σε μεγάλο μήκος, και όλα τα χωματουργικά και λοιπά τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση και ασφάλιση.

Η προθεσμία κατασκευής του έργου είναι 30 μήνες.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.