ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intrakat: Σύμβαση €17 εκατ. για πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού

10:45 - 09 Ιουλ 2021 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σύμβαση 17 εκατ. ευρώ για την αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων επί της Λεωφόρου Συγγρού υπέγραψε η Intrakat με την εταιρεία ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΑΕ.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Intrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου».

Το έργο αφορά την «Αποπεράτωση εννιαόροφου κτιρίου ξενοδοχείου 5*», με την εκτέλεση όλων των οικοδομικών-αρχιτεκτονικών εργασιών καθώς και των Η/Μ εγκαταστάσεων για την ανακαίνιση του κτιρίου αναψυχής και διασκέδασης STAR CITY, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens.

Το κτίριο αποτελείται από επτά υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, BAR, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γραφειακούς χώρους συσκέψεων και χώρους στάθμευσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:02 - 09 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.