ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η LEROY MERLIN δίπλα στα παιδιά #giakalo

13:43 - 19 Ιαν 2022 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η LEROY MERLIN υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας και επιστρατεύει τις δυνάμεις της #giakalo. Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, η LEROY MERLIN δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, στηρίζοντας με πολλαπλές δράσεις με τη μορφή συνεργειών μέσω διαφόρων φορέων και οργανισμών.

Η εταιρεία φέτος συνέπραξε για πρώτη φορά με το Make-A-Wish Ελλάδος. Συγκεκριμένα, καθ’ όλη την περίοδο των γιορτών σε όλα τα ταμεία των καταστημάτων της LEROY MERLIN σε όλη την Ελλάδα, πωλούνταν οι αστεροκάρτες του οργανισμού με αντίτιμο 2€. Οι συνολικές κάρτες που πωλήθηκαν έφτασαν τις 2101, ενώ το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στις 4.202€. Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν ως δωρεά στον οργανισμό για την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Γιατί κάθε ευχή κρύβει μέσα της μια προσδοκία και με αυτό τον τρόπο η LEROY MERLIN θέλει να συμβάλλει έμπρακτα, ώστε τα παιδιά να πιστέψουν ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Επιπλέον, η LEROY MERLIN συνεχίζει να αγκαλιάζει μέσα από ενέργειες ανακαίνισης Το Χαμόγελο του Παιδιού και συγκεκριμένα την προσπάθεια των νέων να ανοίξουν τα φτερά στους. Η εταιρεία ανάλαβε την πλήρη ανακαίνιση των κουζινών για δύο διαμερίσματα σε σπίτια, όπου διαμένουν ενήλικα πλέον παιδιά, που έχουν μεγαλώσει στα 11 Σπίτια του Χαμόγελου πανελλαδικά. Μέσα στη χορηγία περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας από συνεργείο της LEROY MERLIN, καθώς και η παροχή των χρωμάτων για το βάψιμο των χώρων. Τα παιδιά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάντα δίπλα τους, σπουδάζουν, εργάζονται και κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η Leroy Merlin βάζει το λιθαράκι της σε αυτή τη νέα και τόσο όμορφη περίοδο της ζωής τους, ώστε τα παιδιά να νιώσουν τη θαλπωρή που αξίζουν.

Όμως οι δράσεις της LEROY MERLIN #giatopaidi δε σταματούν εδώ. Η εταιρεία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς προχώρησε σε διάφορες εθελοντικές δράσεις που αφορούσαν στην ανακαίνιση ενός σχολείου στις Αφίδνες, σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού προσέφερε τα υλικά για το βάψιμο της ΚΔΑΠ της πλατείας Τράιμπερ στην Αθήνα, ενώ εθελοντές από το LEROY MERLIN Κηφισού ανέλαβαν όλες τις εργασίες.

Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Ελλάδας Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: «Για όλους εμάς στη LEROY MERLIN τα παιδιά έχουν και πάντα θα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσουμε, είμαστε δίπλα τους με τρόπους που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και στο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη μας χαρά φέτος συνεργαστήκαμε με το Make-A-Wish Ελλάδος και Το Χαμόγελο του Παιδιού προς αυτή την κατεύθυνση. Δε σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά, συνεισφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο».

 

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.