ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημο: Η κοινοπραξία Intrakat-Bouygues σύμβουλος για τον «Marina Tower»

09:32 - 19 Απρ 2022 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Επίσημο: Η κοινοπραξία Intrakat-Bouygues σύμβουλος για τον «Marina Tower»
Την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής συμβούλου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης Early Contractor Involvement (ECI) για τον Πύργο Κατοικιών στη Μαρίνα (Marina Residential Tower) για το έργο του Ελληνικού, ανακοίνωσε και επίσημα η Lamda Development, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που έκαναν λόγο για ανάθεση της σχετικής σύμβασης στην κοινοπραξία Intrakat-Bouygues.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lamda:

«Η LAMDA Development S.A. (η «Εταιρεία») σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή του συμβούλου, ο οποίος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή, με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI) για την ανέγερση του Πύργου Κατοικιών στη Μαρίνα (Marina Residential Tower).

Ο σύμβουλος θα είναι η κοινοπραξία των εταιρειών Bouygues Batiment International και Intrakat, μία συνεργασία μεταξύ μίας εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών παγκοσμίως, με εξαιρετική φήμη και εκτεταμένη εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή υψηλών κτηρίων πολυτελών κατοικιών, και μίας εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα στον κλάδο των υποδομών και κτηρίων.

Η κοινοπραξία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες πριν από την κατασκευή με τη μορφή του Early Contractor Involvement στην Εταιρεία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την κατασκευή του Πύργου Κατοικιών στη Μαρίνα (Marina Residential Tower), αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:36 - 19 Απρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.