ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άμεση μεταφορά χρημάτων από το Viva Wallet

10:30 - 21 Δεκ 2015 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Άμεση μεταφορά χρημάτων από το Viva Wallet
Νέα υπηρεσία για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, την Wallet to Wallet Transfer παρουσιάζει το Viva Wallet.

Πρόκειται για έναν νέο τρόπο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών για την οποία απαιτείται μόνο με τη συμπλήρωση του αριθμού κινητού του παραλήπτη. Ο χρήστης της υπηρεσίας βρίσκει από τη λίστα των επαφών του τον φίλο στον οποίο θέλει να στείλει χρήματα, συμπληρώνει το ποσό και η μεταφορά εκτελείται απευθείας στο Viva Wallet του παραλήπτη. Η υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer προσφέρεται και για μεταφορά χρημάτων μεταξύ Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, όπου το μόνο που απαιτείται για την εκτέλεση της μεταφοράς είναι το ΑΦΜ της επιχείρησης.

Με την υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον αποστολέα ή τον παραλήπτη και η μεταφορά των χρημάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται αριθμός λογαριασμού ή IBAN. Ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν έχει Viva Wallet, ενημερώνεται μέσω SMS να δημιουργήσει άμεσα τον λογαριασμό του και να πάρει χωρίς καμία καθυστέρηση τα χρήματά του.

H διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο www.vivawallet.com μέσα σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να πάει σε κάποια τράπεζα. Για να φορτίσει τον λογαριασμό του με χρήματα, ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί 3000 σημεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP ή Shell, τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, My Market κλπ. Φόρτιση του Viva Wallet μπορεί επίσης να γίνει με κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) και μέσω e-banking.

Η εμπειρία ενός λογαριασμού Viva Wallet ολοκληρώνεται με την απόκτηση της Viva Wallet Card και την ενεργοποίηση του Viva Wallet App για iOS ή Android κινητά.

Η πλατφόρμα Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, του Ομίλου εταιρειών Viva. Η Viva Payments, αποτελεί το 1ο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στη χώρα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:36 - 21 Δεκ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.