ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Data Communication

18:02 - 07 Δεκ 2017 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
4η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Data Communication
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Data Communication στην Αθήνα, η ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας των εργαζομένων της, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Η θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα της εταιρίας για δημιουργία Τράπεζας Αίματος έχει οδηγήσει στην καθιέρωση της ενέργειας αυτής ως μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις της Data Communication, δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της.

Με την ολοκλήρωση της 4ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και λόγω της υψηλής συμμετοχής αιμοδοτών συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την ενίσχυση της εταιρικής Τράπεζας Αίματος. Οι μονάδες αυτές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους και έχουν αποδειχθεί σωτήριες για ανθρώπους της Data Communication που έχουν βρεθεί σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, η κα Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε: «Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται! Ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας. Στο πλαίσιο αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η συγκεκριμένη ενέργειά μας έχει αγκαλιαστεί τόσο από τα στελέχη μας. Φέτος ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία με συμμετοχή πάνω από το 25% των εργαζομένων μας, υπογραμμίζοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που μας χαρακτηρίζει».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.