ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Linakis Digital δημιουργεί ψηφιακά έργα για τον όμιλο Eurobank

08:35 - 02 Μαρ 2018 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Η Linakis Digital δημιουργεί ψηφιακά έργα για τον όμιλο Eurobank
Σειρά από ψηφιακά έργα έχει υλοποιήσει η Linakis Digital για τον όμιλο Eurobank, έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, τα οποία αποτελούν μέρος του ψηφιακού μετασχηματισμού του ομίλου.

Ένα από τα σημαντικότερα έργα είναι το νέο εταιρικό website της τράπεζας που δημιουργήθηκε με γνώμονα τον πελάτη και τις ανάγκες του, ώστε να του προσφέρει  προσωποποιημένη πληροφόρηση και χρήσιμο περιεχόμενο.

Η Linakis Digital σχεδίασε την αρχιτεκτονική του site ώστε να δημιουργεί εναλλακτικές διαδρομές βασισμένες στις ανάγκες χρηστών (customer needs journeys). Αξιοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της εμπειρίας του χρήστη, το website είναι φιλικό και εύκολο στην πλοήγηση, ενώ ειδικά interfaces έχουν σχεδιαστεί για τα λειτουργικά εργαλεία υπολογισμών που υπάρχουν στο site (διαδραστικοί πίνακες, μετρητές, πεδία). Επιπρόσθετα, το νέο website είναι responsive σε όλες τις συσκευές, για να δίνει στον επισκέπτη την ίδια εμπειρία χρήσης μέσα από όλα τα digital κανάλια της τράπεζας.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο. Ως τράπεζα η Eurobank λειτουργεί σε ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο σε ότι αφορά τα συστήματα ασφαλείας. Η Linakis Digital ανταποκρίθηκε στην πρόκληση αυτή με καινοτόμα τεχνολογία, ενώ χρησιμοποίησε την Sitecore Experience Management platform, μια από τις πιο εξελιγμένες σε παγκόσμιο επίπεδο πλατφόρμα CMS. Τέλος το έργο φιλοξενείται σε Microsoft Azure Cloud, για μέγιστη προστασία, πρόσβαση από οπουδήποτε με ένα συγκροτημένο και ασφαλή τρόπο και εύκολη συντήρηση.

Συμβάλλοντας στην ανανέωση της digital εικόνας και παρουσίας του ομίλου Eurobank, η Linakis Digital, έχει επίσης σχεδιάσει και υλοποιήσει το site για το πρόγραμμα egg-enter•grow•go, www.theegg.gr, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, καθώς και το site της Eurobank Property Services, www.eurobankpropertyservices.net, θυγατρικής της Eurobank, με κύρια δραστηριότητα τις αγοροπωλησίες, τις μισθώσεις & την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών real estate, στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.