ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης (Space Hellas): Υποστηρίζουμε τη διεθνή μας παρουσία, με την είσοδό μας και στην Ιορδανία Κύριο

07:21 - 21 Ιαν 2019 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης (Space Hellas): Υποστηρίζουμε τη διεθνή μας παρουσία, με την είσοδό μας και στην Ιορδανία
"Στόχος μας και το 2019 είναι η διεθνής επέκταση των εργασιών της εταιρίας καθώς σήμερα οι εξαγωγές αποτελούν το 10% επί του συνολικού τζίρου και πρόκειται να αυξήσουμε αυτό το ποσοστό στο μέλλον". Αυτό δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εταιρίας Space Hellas Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης και αποκαλύπτει ότι "το 2019 θα υποστηρίξουμε το μακροχρόνιο επενδυτικό πλάνο στο εξωτερικό αφού εκτός της παρουσίας στη Κύπρο, τη Σερβία και τη Μάλτα έχουμε εισέλθει και στην αγορά της Ιορδανίας". Οπως διευκρινίζει ο κ. Μερτζάνης "περιμένουμε σύντομα στην Ιορδανία να λάβουμε την τηλεπικοινωνιακή άδεια για να μπει σε λειτουργία ο η τηλεπικοινωνιακός κόμβος ενώ στη Μάλτα αναλάβαμε πρόσφατα ένα πρωτοποριακό έργο υβριδικής τεχνολογίας".

Για το 2018 και ειδικότερα το τελευταίο εξάμηνο της παρελθούσης χρήσης  ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης υπογραμμίζει τα εξής: «Το 2ο εξάμηνο του 2018 ο όμιλος αναμένεται να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία που καταγράφτηκε το 1ο εξάμηνο με αύξηση των οικονομικών μεγεθών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις επίτευξης νέου ιστορικού εσόδων. Η θετική πιστοληπτική αξιολόγηση του Ομίλου από το τραπεζικό σύστημα, εξασφαλίζει και ενισχύει την απρόσκοπτη εκτέλεση των επιχειρηματικών και επενδυτικών πλάνων του.»

 

Απαντώντας στο ερώτημα του reporter τι θέλουν οι επιχειρήσεις από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και με αφορμή τις φετινές εκλογές ο κ. Μερτζάνης είναι σαφής: "Μας ενδιαφέρει να υπάρχει ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο και να μην αλλάζει συνεχώς. Σαφώς η φετινή μείωση του φορολογικού συντελεστή κερδών κατά  1 μονάδα μας βοηθά αλλά ισως ειναι καλύτερα να υπάρχει πιό γενναια μείωση του φορολογικού συντελεστή".

 

Ανέστης Ντόκας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.