ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα υποτροφιών του Ομίλου Quest για εκμάθηση κώδικα

17:45 - 25 Σεπ 2019 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Πρόγραμμα υποτροφιών του Ομίλου Quest για εκμάθηση κώδικα
Το πρόγραμμα υποτροφιών Mind the σχεδιάστηκε από τον Όμιλο Quest, με στόχο να παρέχει σε νέους ανθρώπους επίκαιρη και ουσιαστική γνώση γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java & .NET και κατόπιν να τους δώσει τη δυνατότητα να μαθητεύσουν και να εργαστούν σε εταιρείες του Ομίλου.

Στο πλαίσιο του Mind the , που υλοποιείται με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr, θα εκπαιδευτούν μετά από επιλογή 30 νέοι απόφοιτοι σχολών Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, σε ένα εντατικό πρόγραμμα 120 ωρών, που θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2019. Θα ακολουθήσει περίοδος μαθητείας (Internship) στις εταιρείες του Ομίλου Info Quest Technologies, Uni Systems, Cardlink και ACS και κατόπιν ευκαιρία για άμεση πρόσληψη.

Το πρόγραμμα, ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης και εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Quest Forward» του Ομίλου Quest, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους και παράλληλα στη διακράτηση ταλαντούχων εργαζόμενων στην Ελληνική αγορά.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής διαθέσιμες στο https://codingschool.eu/mindthecode/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.