ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BEWISE: Νέα γραφεία στην Κύπρο με το «βλέμμα» στην Ιορδανία

11:11 - 30 Σεπ 2019 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
BEWISE: Νέα γραφεία στην Κύπρο με το «βλέμμα» στην Ιορδανία
Η BEWISE ανακοινώνει τη δημιουργία γραφείου στην Κύπρο με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Χριστοφορίδη. Ο κ. Χριστοφοριδής, προέρχεται από την Κύπρο και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και ιδιαίτερα στις υπηρεσίες τεχνολογικού κινδύνου. Θα αναφέρεται στον Μενέλαο Μακρυγιάννη, CEO της εταιρείας και αναλαμβάνει την άμεση δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο αλλά και στις χώρες της Ιορδανίας, Σαουδικής Αραβίας, Αιγύπτου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, οι οποίες θα είναι και οι χώρες ευθύνης του γραφείου.

Η εταιρεία έχει ήδη υλοποιήσει στην Κύπρο τρία (3) έργα σε λύσεις infrastructure & cloud, ενώ έχει υποβάλει προτάσεις σε μεγάλο αριθμό έργων digital transformation & cybersecurity. Σε ότι αφορά την Ιορδανία, βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τοπικό τεχνολογικό οργανισμό, μαζί με τον οποίο παρουσίασε τις υπηρεσίες της σε ομάδες τοπικών εταιριών και οργανισμών.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας το προηγούμενο διάστημα και η υπερκάλυψη των στόχων της, επέτρεψε στη διοίκηση την άμεση ενεργοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου για επέκταση στο εξωτερικό. Πλέον η εταιρεία, που αριθμεί 34 στελέχη με υψηλή εξειδίκευση, είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα σε νέες για αυτήν αγορές.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:01 - 30 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.