ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι σημαίνει η πολυεθνική εξαγορά από τον Νίκο Λύκο Κύριο

11:00 - 15 Δεκ 2019 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Τι σημαίνει η πολυεθνική εξαγορά από τον Νίκο Λύκο
Η εξαγορά της βρετανικής TAG Systems, από την Αustriancard Holding, της οποίας θυγατρική είναι η εισηγμένη Inform Lykos, δημιουργεί έναν όμιλο που θα διαθέτει τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και δέκα κέντρα προσωποποίησης (8 στην Ευρώπη και δύο σε Βόρεια και Νότια Αμερική). H συμφωνία θα υλοποιηθεί μέσα από ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης - εξαγοράς, βάσει του οποίου η Austriancard Holding θα κατέχει το 73,4% αλλά και τη διοίκηση του νέου σχήματος.

Η επόμενη κίνηση πλέον του επιχειρηματία Νίκου Λύκου που μένει μόνιμα στο εξωτερικό είναι ο διαγωνισμός στην Ελλάδα για τις νέες ταυτότητες.

H INFORM ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται διεθνώς και πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες και απασχολεί σήμερα περίπου 390 εργαζομένους.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ 

Τελευταία τροποποίηση στις 21:58 - 16 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.