ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα Γενιά Επιχειρηματικών Εφαρμογών Microsoft Dynamics 365 με την αξιοπιστία της Data Communication Κύριο

11:20 - 25 Ιαν 2020 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Νέα Γενιά Επιχειρηματικών Εφαρμογών Microsoft Dynamics 365 με την αξιοπιστία της Data Communication
Σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, όπου ο τρόπος με τον οποίο πελάτες και συνεργάτες αλληλοεπιδρούν με τις επιχειρήσεις αλλάζει ριζικά, οι επιχειρήσεις καλούνται να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους υποδομή και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα με εργαλεία και λειτουργίες που:
  • Αξιοποιούν το mobility και το cloud
  • Εξορθολογίζουν & αυτοματοποιούν τις διαδικασίες τους
  • Αξιοποιούν τα δεδομένα και τους υφιστάμενους πόρους

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Reporter Μagazine Δεκεμβρίου.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Data Communicationαπό τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και Microsoft Gold Partner, διαμορφώνει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον λύσεων και υπηρεσιών, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ευθυγραμμίσουν την ψηφιακή τους υποδομή με μια στρατηγική υψηλών επιδόσεων, μετριάζοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους.

Με 30+ έτη εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων, εις βάθος γνώση του ελληνικού οικονομοτεχνικού και εργασιακού περιβάλλοντος και εκτενέστατη εμπειρία στην υλοποίηση έργων Microsoft Dynamics, η Data Communication αξιοποιεί πλήρως τη νέα γενιά επιχειρηματικών εφαρμογών της Microsoft, τις λύσεις Dynamics 365, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των δικών της λύσεων.

Ενσωματώνοντας πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες αιχμής, οι λύσεις Dynamics 365 επιτρέπουν:

  • • Κατάργηση των στεγανών ανάμεσα στα εσωτερικά συστήματα
  • • Διασύνδεση με εργαλεία Microsoft και διαδικτυακά κανάλια επικοινωνίας
  • • Αξιοποίηση του συνόλου των δεδομένων ενός οργανισμού 

Στο πακέτο Microsoft Dynamics 365 της Data Communication συγκαταλέγονται οι λύσεις:

Εξέλιξη του Dynamics Nav. All-in-one λύση Επιχειρησιακής Διαχείρισης με δυνατότητες διαχείρισης Οικονομικών, Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Αποθεμάτων, Πωλήσεων, Marketing, Service & Έργων. Η λύση παρέχει δυνατότητες OCR, Artificial Intelligence (AI), Machine Learning και Business Ιntelligence (BI). Επιπλέον, ενσωματώνει την ελληνικοποίηση της Data Communication, την πλέον εκτεταμένη της αγοράς και είναι η πρώτη Dynamics λύση που διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργικότητα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA). 

Ψηφιοποιημένη διαχείριση του Κύκλου Πώλησης, εξέλιξη του Dynamics CRM. Αξιοποιεί την ΑΙ και δεδομένα από διαφορετικά διαδικτυακά κανάλια και εσωτερικά συστήματα, μειώνοντας σημαντικά τον κύκλο Πώλησης και ενισχύοντας τους πωλητές με αποτελεσματικά εργαλεία.

Πρωτοποριακή Διαχείριση Service. Δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους σας να δρομολογούν ταχύτατα την επίλυση κάθε ζητήματος μέσα από οποιοδήποτε κανάλι και οποιαδήποτε συσκευή, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης.

Καινοτόμο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση όλου του εργασιακού κύκλου. Διασυνδέεται με το LinkedIn και το Outlook. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λειτουργώντας σε μια ενιαία πλατφόρμα, οι λύσεις Dynamics 365 παρέχουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς απεριόριστη ευελιξία και τη δυνατότητα να προχωρήσουν με τον δικό τους ρυθμό στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.