ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Huawei: Εισέρχεται στην ελληνική αγορά φορητών υπολογιστών - Που στοχεύει

10:59 - 20 Φεβ 2020 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Huawei: Εισέρχεται στην ελληνική αγορά φορητών υπολογιστών - Που στοχεύει
Η Huawei επεκτείνει την προϊοντική του γκάμα στην ελληνική αγορά δίνοντας νέες ολοκληρωμένες λύσεις, αυτή τη φορά στον κλάδο των φορητών υπολογιστών.

Μετά τα κινητά και τις συσκευές τηλεπικοινωνιών, τους μηχανισμούς 5G η εταιρία πλέον καθίσταται «ολιστικός πάροχος» λύσεων επικοινωνίας και πληροφορικής. 

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Το Huawei Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της Huawei και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ.

Η Huawei καλύπτει πλέον όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, καθώς ο χρήστης μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του. Ουσιαστικά, έρχεται να αμφισβητήσει το αντίστοιχο μοντέλο της Apple και να διαμορφώσει ισχυρή παρουσία σε έναν νέο κόσμο συνδεσιμότητας που έρχεται.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα μοντέλα που θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα είναι σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές όπως υποστηρίζει η κινεζική εταιρία. Θα είναι τα  MateBook D14 και MateBook D15 από τη σειρά Matebook D της Huawei.

Τα laptop της σειράς Matebook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, πολύ καλές επιδόσεις, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον! Για τους σύγχρονους καταναλωτές, η δυνατότητα φορητότητας είναι πλέον σχεδόν προαπαιτούμενο, όσον αφορά την επιλογή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όπως προαπαιτούμενες είναι επίσης οι ισχυρές επιδόσεις, η διάρκεια μπαταρίας, οι τεχνικές προδιαγραφές, η ποιότητα οθόνης. Παράλληλα, κριτήριο αγοράς είναι το design και η αισθητική, ο αέρας του «μοντέρνου» που αποπνέει μια συσκευή. Η σειρά Matebook D της Huawei τα καλύπτει όλα, με μοντέλα που συνδυάζουν σχεδιαστική πρωτοπορία και τεχνολογική υπεροχή, και μεταφέρουν την εμπειρία χρήσης σε μια νέα εποχή ευκολίας και πρακτικότητας για τους χρήστες φορητών υπολογιστών, παρέχοντάς τους ένα mobile γραφείο ανά πάσα στιγμή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με βάση τη φιλοσοφία της εταιρίας δίνεται προτεραιότητα στον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Μάλιστα, η Huawei αξιοποίησε την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones και μπήκε δυναμικά και στην αγορά των φορητών υπολογιστών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.