ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η καινοτομία στο επίκεντρο του ετήσιου HP Reinvent Partner Event

16:07 - 29 Σεπ 2020 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Η καινοτομία στο επίκεντρο του ετήσιου HP Reinvent Partner Event
Στις 16 Σεπτεμβρίου, στο HP Reinvent, την παγκόσμια εκδήλωση για τους συνεργάτες της HP Inc., η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από νέα προιόντα, λύσεις και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους συνεργάτες να ανταποκριθούν αλλά και να υπερβούν τις εξελισσόμενες προσδοκίες των πελατών τους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προσκαλώντας τους συνεργάτες της στο «Amplify our Future Together», η ΗΡ παρουσίασε μια ατζέντα με επίκεντρο το εξελισσόμενο τοπίο του κλάδου και τις μετασχηματιστικές τάσεις που διαμορφώνουν τον κόσμο μας σήμερα.

Η εκδήλωση που παρουσιάστηκε από μέλη της ηγετικής ομάδας της ΗΡ όπως ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Enrique Lores και ο Chief Commercial Officer, Christoph Schell, διερεύνησε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επικεντρώθηκαν στο εξελισσόμενο customer journey και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την άνοδο του ”prosumer”, το μέλλον της εκπαίδευσης και της εργασίας και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, μεταξύ άλλων θεμάτων, καθώς και σε μια έκκληση να συμμετέχουν οι συνεργάτες στην μακροχρόνια δέσμευση της HP για βιώσιμο αντίκτυπο και ισότητα.

Στους προσκεκλημένους ομιλητές περιλαμβάνονται ο CEO της Mastercard, Ajay Banga, η Επικεφαλής της Fast Company, Stephanie Mehta, ο συνιδρυτής και πρόεδρος του IMAGINE, Paul Polman, ο συγγραφέας και επιχειρηματίας Bonin Bough και ο CEO της Zuora, Tien Tzuo, μεταξύ άλλων.
«Το κλειδί στην καινοτομία είναι η κατανόηση των πελατών μας – η ώθηση της τεχνολογίας στα όρια της και η δημιουργία νέων ευφάνταστων λύσεων που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του πελάτη στην νέα αυτή κανονικότητα», δήλωσε ο Christoph Schell, Chief Commercial Officer της HP. «Οι δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο μας και ο τρόπος με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε σήμερα έχουν αλλάξει δραματικά. Μαζί με τους συνεργάτες μας λοιπόν, πρέπει να καθορίσουμε μια νέα πορεία για το μέλλον όπου θα μας χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα που δημιουργούμε και όχι μόνο τα προϊόντα που πουλάμε.»

Ενισχυμένες PC λύσεις που επιτρέπουν νέους τρόπους εργασίας

Το μέλλον της εργασίας έχει επιταχυνθεί δυναμικά με αλλαγές που υπό κανονικές συνθήκες θα χρειάζονταν αρκετά χρόνια, να έχουν λάβει τόπο σε μόλις λίγους μήνες. Οι εργαζόμενοι προσαρμόστηκαν γρήγορα στην εργασία από το σπίτι, και οι επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές έτρεξαν να αντικαταστήσουν τις πρόσωπο με πρόσωπο συναλλαγές, διασυνδέσεις και εργασίες με αντίστοιχες  ψηφιακές λύσεις, , ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί κλήθηκαν να προσαρμοστούν άμεσα στην ψηφιακή μάθηση. Καθώς οι υβριδικοί οργανισμοί και χώροι εργασίας γίνονται το νέο πρότυπο, τα τμήματα ΙΤ επικεντρώνονται στο να κάνουν τους υπαλλήλους που δουλεύουν μακριά από το γραφείο όσο το δυνατόν πιο παραγωγικούς, παραμένοντας συνδεδεμένοι και ασφαλείς.

Για την αντιμετώπιση αυτής της νέας πραγματικότητας, η HP παρουσίασε σήμερα μια σειρά βελτιωμένων PC λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να ανταπεξέλθουν σε μια ποικιλία από ταχέως εξελισσόμενα περιβάλλοντα εργασίας, παρέχοντας ευελιξία για όλων των ειδών συνεργάτες και πελάτες. Οι νέες καινοτομίες στους υπολογιστές περιλαμβάνουν:

  • Το HP ProBook 635 Aero G7, το πιο ελαφρύ AMD-based business notebook στον κόσμο
  • Τα HP ProBook 600 G8 και 400 G8 PC Series σχεδιασμένα για επαγγελματίες σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
  • Τα HP EliteDesk 805 G6 Series σχεδιασμένα για να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές εργάσιμες μέρες
  • Τα HP ProDesk 405 G6 Series με τους τελευταίους AMD Ryzen™ PRO series επεξεργαστές
  • Την οθόνη αφής HP E24t G4 Touch Monitor με ενσωματωμένη τεχνολογία γρήγορης απόδοσης
  • Τις οθόνες HP E24d και E27d Conferencing Monitor βελτιστοποιημένες για virtual συνεργασίες
  • Το HP Business Boost: συνδυασμός προιόντων και υπηρεσιών PC και εκτυπωτών προσαρμοσμένα για τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  • Την αναβαθμισμένη υπηρεσία HP Device as a Service (DaaS) 

Επανασχεδιασμένες λύσεις εκτύπωσης που προσφέρουν αξία, απλότητα και αποτελεσματικότητα

Η μετάβαση σε ένα εργατικό δυναμικό μακριά από το γραφείο έχει επιταχύνει τις προσπάθειες πολλών εταιρειών για online διαχείριση και ψηφιοποιημένους τρόπους εργασίας.

Οι καταναλωτικές συμπεριφορές συνεχίζουν να εξελίσσονται. Όλοι (τόσο οι κυβερνήσεις όσο και οι μεγάλες ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και μεμονωμένοι χρήστες) έπρεπε να προσαρμοστούν σε νέους χώρους εργασίας και ψηφιακές επιχειρηματικές μεθόδους. Σε απάντηση σε αυτές τις μεταβαλλόμενες δυναμικές, η ΗΡ παρουσίασε νέα προϊόντα εκτύπωσης, υπηρεσίες και λύσεις προσαρμοσμένα στους νέους αυτούς τρόπους εργασίας, διαχείρισης και αγοράς. Οι νέες καινοτομίες εκτυπωτών περιλαμβάνουν:

  • H σειρά HP LaserJet Enterprise 400, η μικρότερη σε μέγεθος σειρά της ΗΡ με εμπειρία εταιρικής κλάσης 
  • Το HP DesignJet portfolio για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστικές εταιρείες 
  • Την λύση Document Workflow Cloud για την απλοποίηση της ροής πληροφοριών από το χαρτί σε ψηφιακή μορφή
  • Το Fleet Onboarding εργαλείο που επιτρέπει στους συνεργάτες να ενσωματώνουν γρήγορα το  HP Workpath σε όλους τους εκτυπωτές
  • Την επέκταση των συνδρομητικών προγραμμάτων εκτύπωσης 

Έκκληση σε δράση για την επίτευξη ουσιαστικής αλλαγής στη διαφοροποίηση του οικοσυστήματος του ΙΤ καναλιού  

Η αφοσίωση της HP στον βιώσιμο αντίκτυπο (Sustainable Impact) αποτελεί από καιρό αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής και των λειτουργιών της. Γι’ αυτό και, ως κεντρικό συστατικό για το νέο πρόγραμμα συνεργατών της ΗΡ, η εταιρεία έκανε σήμερα μια έκκληση για δράση στην κοινότητα των συνεργατών της για να στηρίξει την ουσιαστική αλλαγή στον παγκόσμιο ΙΤ κλάδο στους τρείς πυλώνες του Sustainable Impact: άνθρωποι, πλανήτης και κοινότητα, με έμφαση στην εξάλειψη φυλετικών διακρίσεων και την ισότητα των φύλων.

Το HP Amplify Impact αντιπροσωπεύει ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα αξιολόγησης και εκπαίδευσης συνεργατών, παρέχοντας τα εργαλεία και τους πόρους που απαιτούνται για να αντιμετωπιστούν πιθανά κενά στους στόχους που επιθυμούν να θέσουν οι συνεργάτες και παρέχει καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων αυτών. Οι συνεργάτες θα αναγνωρίζονται μέσω ενός ετήσιου προγράμματος πιστοποίησης και βραβείων. Η εταιρεία έθεσε έναν φιλόδοξο στόχο να εγγραφεί τουλάχιστον το 50% των παγκόσμιων συνεργατών στο εθελοντικό πρόγραμμα έως το 2025.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:10 - 29 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.