ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Galaxy ERP επέλεξε ο Όμιλος Lelos για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό

16:24 - 02 Νοε 2021 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Το Galaxy ERP επέλεξε ο Όμιλος Lelos για τον ψηφιακό του μετασχηματισμό
Η Epsilon SingularLogic εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών με την υπογραφή και την έναρξη μεγάλου έργου Πληροφορικής με τον Όμιλο Lelos Group για τον ολοκληρωμένο ψηφιακό του μετασχηματισμό.

Ο Όμιλος Lelos Group αποτελεί σήμερα τον πιο μεγάλο, σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο Φαρμακαποθηκών με δραστηριότητες που εκτείνονται στους τομείς των εισαγωγών, εμπορίας, αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα. O Όμιλος διαθέτει 10 φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πάνω από 2.600 φαρμακεία.

Oι φαρμακαποθήκες του Ομίλου στεγάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και είναι εξοπλισμένες με όλα τα κατάλληλα συστήματα που εξασφαλίζουν τη σωστή και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες αποθήκευση και διανομή των φαρμακευτικών προϊόντων. Όλες σχεδόν οι εταιρίες του Ομίλου είναι εξοπλισμένες με ρομποτικά συστήματα ROWA, ενώ οι δύο μεγαλύτερες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ROWA και KNAPP.

Λόγω της πολυπλοκότητας του business και της πολυεταιρικής του αρχιτεκτονικής, o Όμιλος Lelos Group αναζήτησε ένα σύγχρονο, προηγμένο ERP σύστημα στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης του συνόλου των επιχειρηματικών διαδικασιών του, το οποίο:

i) θα διαχειρίζεται ολοκληρωμένα τη συνολική δραστηριότητα του Ομίλου σε όλες της επιχειρησιακές ροές της εμπορικής οικονομικής διαχείρισης,

ii) θα καλύπτει τις ανάγκες ενοποιημένων αποτελεσμάτων του Ομίλου,

iii) θα παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων και αποτύπωσης αποτελεσμάτων τόσο σε εταιρικό όσο και σε ομιλικό επίπεδο,

iv) θα διασυνδέεται πλήρως με τα ρομποτικά συστήματα που διαθέτει ο Όμιλος,

v) θα προσφέρει πλήρη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις myDATA της ΑΑΔΕ.

Για την ικανοποίηση των σχετικών απαιτήσεων και στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης, ο Όμιλος Lelos Group απευθύνθηκε στην Epsilon SingularLogic με κριτήριο την πολυετή εμπειρία της εταιρίας καθώς και του Ομίλου Epsilon Net στην υλοποίηση έργων αντίστοιχου μεγέθους και πολυπλοκότητας. Συγκεκριμένα, επιλέχθηκε η αξιοποίηση της λύσης Galaxy ERP για τις κορυφαίες δυνατότητες επιχειρησιακής διαχείρισης και τις προηγμένες τεχνολογικά δυνατότητές της.

Η λύση Galaxy ERP περιλαμβάνει εμπορική και οικονομική διαχείριση, προϋπολογισμούς, γενική και αναλυτική λογιστική, παραγωγή, RF αποθηκών, ενώ διασυνδέεται αρμονικά με τα συστήματα ρομποτικής ROWA και KNAPP διασφαλίζοντας ένα ενοποιημένο και ενιαίο περιβάλλον για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης, την παραγωγή, τις αποθήκες της, τη χονδρική της, και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, που συνεχώς αυξάνονται. Τέλος η διοίκηση του Ομίλου θα μπορεί να λαμβάνει σωστές και γρήγορες επιχειρηματικές αποφάσεις, που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων της, μέσω της άμεσης και πλούσιας πληροφόρησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.