ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Office Line & Groupama διακρίθηκαν στα Cyber Security Awards 2023

16:49 - 17 Μαρ 2023 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Office Line & Groupama διακρίθηκαν στα Cyber Security Awards 2023
Οffice Line και Groupama επιβεβαίωσαν την επιτυχημένη μεταξύ τους συνεργασία, κερδίζοντας δύο σημαντικές διακρίσεις, στα Cyber Security Awards 2023, που διοργάνωσε η Boussias, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Ίδρυμα Βασίλη & ΕλίζαςΓουλανδρή.

Συγκεκριμένα, οι βραβεύσεις αφορούσαν το έργο με τίτλο «Όταν η πρόκληση της απομακρυσμένης εργασίας με ενισχυμένη ασφάλεια γίνεται πραγματικότητα», το οποίο απέσπασε τα εξής βραβεία:

  • Κατηγορία “Insurance” | Bronze
  • Κατηγορία “Identity and Access Management” | Bronze

Η Office Line ολοκλήρωσε ένα ακόμη επιτυχημένο πρόγραμμα Cyber Security, αυτή τη φορά με τη Groupama.

To πρόγραμμα, το οποίο αποτελείτο από πολυάριθμα επιμέρους έργα, υλοποιήθηκε με τη χρήση των υπηρεσιών Microsoft 365 και αφορούσε στην ανάγκη πιο αποτελεσματικής και αποδοτικής διαχείρισης της ασφαλούς πρόσβασης – από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής - σε εταιρικούς πόρους, συστήματα και εφαρμογές, καθώς και στην ενίσχυση της προστασίας των πληροφοριών, σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Η όλη προσέγγιση έγινε με γνώμονα τις αρχές και με στόχο να τεθούν οι βάσεις ενός πλαισίου μηδενικής εμπιστοσύνης (zero-trust framework).

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, η Groupama ήδη απολαμβάνει σημαντικά οφέλη όσον αφορά στην αυξημένη «ορατότητα», αυτοματοποίηση και ενορχήστρωση σε θέματα κυβερνοασφάλειας μέσω της κεντρικής παρακολούθησης και επιβολής, σε πραγματικό χρόνο, των κατάλληλων πολιτικών σε όλες τις εμπλεκόμενες οντότητες (βλ. χρήστες, συσκευές, δίκτυο, συστήματα, εφαρμογές, δεδομένα).

Το εν λόγω έργο αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τη Groupama, που ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την υποστήριξη της Office Line και μέσα από αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Office Line, επισφράγισε με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο την υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευσή της, αποσπώντας ακόμη δύο πολύ σημαντικά βραβεία στην εκδήλωση, τα οποία είναι:

  • Κατηγορία “Data privacy & protection” | Empowering the modern workplace with ultimate Information Protection & Governance | Silver
  • Κατηγορία “Endpoint Security” | Η Office Line πρωτοπόρος σε λύσεις Security | Silver

Με τις συγκεκριμένες βραβεύσεις, η Office Line ενισχύει το ισχυρό αποτύπωμά της στην ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων, σε κάθε τομέα δραστηριοποίησης της ελληνικής οικονομίας, παραμένοντας συνεπής στο έργο της, την παροχή ποιοτικών τεχνολογικών λύσεων.

Ο θεσμός Cyber Security Awards επιβράβευσε την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων, των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών, σε μια χρονιά που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.