ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Space Hellas: Πιστοποιήθηκε ως «Legrand Data Center Solutions Accredited Partner»

16:22 - 25 Μαϊ 2023 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Space Hellas: Πιστοποιήθηκε ως «Legrand Data Center Solutions Accredited Partner»
Η Space Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, πιστοποιήθηκε ως «Legrand Data Center Solutions Accredited Partner», μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Data Center Academy training course της Legrand και των προδιαγραφών που απαιτούνται.

Την αναγνώριση απένειμε ο Richard King, Data Center Infrastructure Manager της Legrand, στον Συμεών Κωνσταντινίδη, Διευθυντή Συστημάτων Ασφάλειας & Υποδομών της Space Hellas, κατά την επίσκεψη στελεχών της εταιρείας στις εγκαταστάσεις της Legrand στο Λονδίνο.

Η Legrand Data Center Solution προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, ακολουθώντας όλα τα στάδια σχεδιασμού και κατασκευής ενός Data Center.

Οι λύσεις Data Center της Legrand που προσφέρει η Space Hellas, σχεδιάζονται με βάση τέσσερις σημαντικούς πυλώνες, την αποδοτικότητα, τη διαθεσιμότητα, την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια των Data Center των πελατών της.

Η Space Hellas, με αποδεδειγμένη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Data Center, μπορεί να παραδώσει και να εγκαταστήσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Legrand Data Center Solution, εξασφαλίζοντας ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο “offering” στον τελικό χρήστη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.