ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τιμητική διάκριση της ICAP Group από τα Business Awards

16:26 - 13 Νοε 2012 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Η ICAP Group, αναδείχτηκε Εθνικός Πρωταθλητής (National Champion) από τα European Business Awards, και συγκεκριμένα Πρώτη στην Ελλάδα στην κατηγορία «Επιχείρηση της Χρονιάς» (με Έσοδα 26 - 150 εκ. euro).

Η βράβευση έλαβε χώρα στα πλαίσια λαμπρής τελετής στο σπίτι του Βρετανού Πρέσβη. Η ΙCAP Group, περνώντας πλέον στον 3ο Γύρο του μεγάλου αυτού Ευρωπαϊκού διαγωνισμού, θα διεκδικήσει, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, το European Business of the Year Award.

 

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ICAP, δήλωσε "Το ότι η ICAP Group βραβεύθηκε από έναν ιδιαίτερα καταξιωμένο Ευρωπαϊκό Θεσμό, ως Πρώτη στην Ελλάδα στην κατηγορία της, είναι μια σημαντικότατη διάκριση, ειδικά όταν τα κριτήρια στα οποία αξιολογήθηκε είναι η πεμπτουσία της Επιχειρηματικότητας ήτοι: Εξαιρετικά Οικονομικά Αποτελέσματα, Δυναμική Ανάπτυξη με Καινοτόμες Στρατηγικές και Επιχειρηματική Ηθική. Αναμφισβήτητα συντελεστές αυτής της διάκρισης μας είναι όλοι οι 1,300 άνθρωποι του Ομίλου μας, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Η επιβράβευση αυτή, μας κάνει όλους υπερήφανους και μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε με επιτυχία κόντρα στις μεγάλες αντιξοότητες της εποχής."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.