ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Intracom DE: Νέα σύμφαση 63 εκατ. δολ με Raytheon

15:24 - 23 Ιουν 2015 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Intracom DE: Νέα σύμφαση 63 εκατ. δολ με Raytheon
Την επέκταση της συνεργασίας της με την Raytheon ανακοίνωσε η IDE(Intracom Defense Electronics), η οποία υπέγραψε νέο συμβόλαιο 63 εκατ. δολαρίων για την παραγωγή υπομονάδων των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η IDE επεκτείνει τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρία Raytheon, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο 63 εκατ. δολαρίων για την παραγωγή υπομονάδων των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο 2017.

Το νέο συμβόλαιο επεκτείνει τη συνεργασία με διακεκριμένους προμηθευτές των ΗΠΑ σε διεθνή προγράμματα στο χώρο της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξαγωγές της IDE ξεπερνούν το 98% του κύκλου εργασιών της. Ειδικότερα, οι εξαγωγές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας της IDE προς τις ΗΠΑ, το 2013 αντιστοιχούσαν σε περίπου 5% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών, πραγματοποιώντας αύξηση από 4% το 2012.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IDE κ. Γεώργιος Τρουλλινός δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την περισσότερο από 20 χρόνια συνεργασία μας με τη Raytheon και την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητές μας. Η νέα σύμβαση επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή μας με τα πολύ υψηλά πρότυπα της τεχνολογίας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς μας σε μια πολύ απαιτητική βιομηχανία».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:30 - 23 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.