ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΕΤΚΑ: Δύο νέες συμβάσεις για κατασκευή υποσυστημάτων Patriot

18:05 - 14 Σεπ 2015 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
ΜΕΤΚΑ: Δύο νέες συμβάσεις για κατασκευή υποσυστημάτων Patriot
Την περαιτέρω επέκταση της εξαγωγικής της βιομηχανικής δραστηριότητας σε κύρια υποσυγκροτήματα συστημάτων αντιπυραυλικής προστασίας Patriot ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ.

Η συνολική αξία των δύο Συμβάσεων ανέρχεται σε 76,3 εκατομμύρια δολάρια, ανάδοχος του Έργου είναι η METKA Α.Ε., ενώ πελάτης είναι η IDE - Intracom Defense Electronics, στο πλαίσιο της συμφωνίας της με τη Raytheon Company.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση βασικά Χαρακτηριστικά Έργου είναι η κατασκευή, συναρμολόγηση και παράδοση του συνόλου των ημι-ρυμουλκούμενων οχημάτων και βάσεων εκτόξευσης.

Οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2018 ενώ η η συνολική αξία των δύο Συμβάσεων ανέρχεται σε 76,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Ήδη από το 2009, η ΜΕΤΚΑ έχει αναλάβει 6 συμβάσεις στο πλαίσιο εξαγωγικών προγραμμάτων Patriot σε 5 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μέσω αυτών των νέων συμβάσεων, η ΜΕΤΚΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις δυνατότητες τεχνολογιών αιχμής της βιομηχανικής της Μονάδας στο Βόλο για τη βιομηχανοποίηση προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία και απευθύνονται σε τεχνολογικά απαιτητικές διεθνείς αγορές, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερο από το 95% της παραγωγής των κύριων βιομηχανικών εγκαταστάσεων της ΜΕΤΚΑ στο Βόλο προορίζεται για εξαγωγές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.