ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κατάστημα Κωτσόβολος στη Χαλκιδική

13:12 - 03 Αυγ 2016 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Νέο κατάστημα Κωτσόβολος στη Χαλκιδική
Το κενό που άφησε πίσω της η «Ηλεκτρονική» έρχονται να καλύψουν οι εταιρείες της αγοράς ηλεκτρονικών.

Η Κωτσόβολος εγκαινίασε ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στα Μουδανιά της Χαλκιδικής, διευρύνοντας έτσι την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Το νέο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του μήνα, με την πλούσια γκάμα προϊόντων και το μεγάλο εύρος προσφορών και υπηρεσιών να προσφέρουν μια νέα αγοραστική εμπειρία στην περιοχή της Χαλκιδικής.

 

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στα Μουδανιά (1Ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Τριγλίας) διαθέτει σύγχρονους χώρους, διαμορφωμένους ανάλογα, ώστε το κοινό να εξυπηρετείται στην πλοήγησή του μέσα στο κατάστημα.

 

Η άνεση και η χρηστικότητα των χώρων, όπως στην περίπτωση του concept «Ελάτε Σπίτι Μας», είναι συνυφασμένα με τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας. Στόχος της παραμένει να προσφέρει μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, όπου ο καθένας μπορεί να αναζητήσει την καλύτερη λύση, τόσο σε ηλεκτρονικά, όσο και ηλεκτρικά είδη, που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του. Επιπρόσθετα, το σημείο εξυπηρέτησης Support 360° έρχεται να συμπληρώσει το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και επισκευών για να κάνει τη ζωή των πελατών πιο εύκολη.  

 

Το δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος συνεχίζει να ανανεώνεται, σύμφωνα με τα διεθνή σχεδιαστικά πρότυπα της Dixons Carphone, και να διευρύνεται, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε επιλογές προϊόντων, απίστευτες προσφορές, άριστη εξυπηρέτηση και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, για μια απολαυστική εμπειρία αγορών για ολοένα και περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.