• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Δυναμική παρουσία της Κωτσόβολος στη HORECA 2017

19:20 - 13 Μαρ 2017 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Χιλιάδες επαγγελματίες ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης ενημερώθηκαν για την ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών λύσεων και υπηρεσιών για επιχειρήσεις που προσφέρει η «Κωτσόβολος» στη διεθνή έκθεση HORECA 2017.

Η εταιρεία έδωσε το παρών στη μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 10-13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO”. Χιλιάδες επαγγελματίες ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Β2Β λύσεις και τα προϊόντα της Kωτσόβολος, που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

 

Δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου βρέθηκε η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της Kωτσόβολος από το τμήμα εταιρικών πελατών, ενώ στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων, προϊόντα και λύσεις γνωστών εταιριών για τον εξοπλισμό και την εξοικονόμηση πόρων για κάθε επιχείρηση.

 

Τα καινοτομικά προϊόντα & οι λύσεις των εταιριών SΑMSUNG, CARRIER, LENOVO, CANON, GREEN & GLOBILED περιλάμβαναν:

 

kotso

 

-εξοπλισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών κατάλληλο για δωμάτια ξενοδοχείων, όπως, για παράδειγμα, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις

 

-επαγγελματικές συσκευές παρασκευής γευμάτων και ροφημάτων

 

-λύσεις ψύξης-θέρμανσης και προγράμματα εξοικονόμησης ρεύματος

 

-επαναστατικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, όπως, για παράδειγμα, SΑΜSUNG οθόνες προβολής μηνυμάτων με πρωτοποριακό πάνελ-καθρέφτη.

 

kwtso 4

 

Παράλληλα, ένας ολοκληρωμένος B2B κατάλογος της Kωτσόβολος με επαγγελματικές λύσεις βρέθηκε στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης.

 

Ο κατάλογος περιέχει πάνω από 350 εξειδικευμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και του κλάδου εστίασης, ενώ διαθέτει έναν εμπεριστατωμένο οδηγό για τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με το πώς μπορούν να αποκτήσουν επιπλέον μόρια για «αστέρια» ή «κλειδιά» με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

 

Ο κατάλογος διατίθεται και ηλεκτρονικά στο ακόλουθο Link: http://cdn.kotsovolos.gr/site/datafiles/filladia/digital-katalogos-b2b/html5/index.html

 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η εταιρεία υποστηρίζει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Business Centers με ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων με αφετηρία τα Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης, την Κόρινθο, την Κέρκυρα και τη Λεωφόρο Συγγρού.

 

Μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών προϊόντων και εξειδικευμένοι πωλητές είναι στη διάθεση των πελατών, για να τους συμβουλέψουν, προτείνοντάς τους το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

 

kwtsovolos

 

Συμπληρωματικά, η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, καθώς επίσης και το Τηλεφωνικό Κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 

Με αποθήκες 40.000 τ.μ που λειτουργούν 24/7, η παράδοση γίνεται άμεσα μέσω ενός ικανού πανελλαδικού στόλου 151 φορτηγών. Τέλος, η Kωτσόβολος προσφέρει τεχνική υποστήριξη για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με 300 τεχνικούς και εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα και εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο για κορυφαία brands (HP, Delonghi, LG, Panasonic, JVC).

 

«Φροντίζουμε την επιχείρησή σας, όπως φροντίζουμε το σπίτι σας» είναι το μήνυμα της εταιρείας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για τις επαγγελματικές λύσεις της Kωτσόβολος που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, μπορούν να μπουν στο b2b.kotsovolos.gr, να καλέσουν το 210 28 99 999 ή να επισκεφθούν ένα από τα 94 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα.

 

kwtso 6

Τελευταία τροποποίηση στις 19:22 - 13 Μαρ 2017
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman