ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο όμιλος Μαυρογένη μετέφερε σκυτάλη προσφοράς και ομαδικότητας στο Street Relay

13:04 - 13 Απρ 2017 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Ο όμιλος Μαυρογένη μετέφερε σκυτάλη προσφοράς και ομαδικότητας στο Street Relay
Τα προϊόντα τεχνολογίας fluo. και τα κλιματιστικά GREE έδωσαν δυναμικό παρών στο πρώτο Street Relay που πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 9 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας. Με σύνθημα “Relay for team – Relay for life”, στελέχη και εργαζόμενοι της fluo. και της GREE, στήριξαν και συμμετείχαν, για πρώτη φορά, στο μεγαλύτερο πανελλαδικό αγώνα δρόμου.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος με μεγάλο ενθουσιασμό και με «οδηγό» την κοινωνική ευαισθησία, στήριξαν τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταφέροντας τη σκυτάλη και μεταδίδοντας το μήνυμα πως μόνο με τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την προσφορά μπορούμε να φτάσουμε στον τερματισμό νικητές!

 

Η σκυτάλη όμως και η προσφορά της fluo. και της GREE σε κοινωφελείς οργανισμούς που το έχουν ανάγκη δε σταματά εκεί, ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στην Καβάλα, και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη στις 7 Μαΐου, η Κοζάνη στις 21 Μαΐου, τα Ιωάννινα στις 10 Ιουνίου, η Λάρισα στις 22 Οκτωβρίου, η Λαμία στις 5 Νοεμβρίου, ο Πειραιάς στις 19 Νοεμβρίου και τέλος η Πάτρα στις 3 Δεκεμβρίου.

 

Τα Street Relays είναι η μεγαλύτερη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας, που ξεκίνησαν το 2014 σε έξι πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και έχουν καθιερωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά όλων των εσόδων από τις συμμετοχές σε κοινωφελείς οργανισμούς που το έχουν ανάγκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.