ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Thanks to Tech»:Η Κωτσόβολος μας συστήνει στις συσκευές του μέλλοντος

09:48 - 29 Νοε 2017 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
«Thanks to Tech»:Η Κωτσόβολος μας συστήνει στις συσκευές του μέλλοντος
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Κωτσόβολος μας προσφέρει μια γεύση από το μέλλον μέσα από τη φουτουριστική, βιωματική έκθεση τεχνολογίας «Thanks To Tech». Στο The Mall Athens, για τα δύο επόμενα τριήμερα, 1-2-3/12 και 8-9-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν δωρεάν με 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ αυτών «έξυπνα» οικοσυστήματα, drones και παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.

Το πρώτο τριήμερο της έκθεσης, που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, πλήθος κόσμου πέρασε από τον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, θαυμάζοντας περισσότερα από 50 τεχνολογικά επιτεύγματα τα οποία δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Όσοι… πιστοί της τεχνολογίας προσέλθουν στην πολυβραβευμένη έκθεση θα έρθουν σε επαφή με τα πιο σύγχρονα προϊόντα εικόνας και ήχου, όπως η πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, τηλεοράσεις που μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία, ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, καθώς και ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό.

 LP 0015

Έξυπνα οικοσυστήματα με συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους, συμβουλεύουν και ειδοποιούν το χρήστη τους για την εξέλιξη του φαγητού, πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών, που επιτρέπουν την πλύση σε δύο διαφορετικούς κάδους ταυτόχρονα, ψυγεία με εσωτερικές κάμερες που ειδοποιούν για τη λήξη των τροφίμων, βυθιζόμενοι απορροφητήρες που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

 LP 9999

Πρωταγωνιστής της έκθεσης το ψυχαγωγικό κομμάτι, με άφθονες διαδραστικές εμπειρίες για τους φανατικούς του gaming. Οι τολμηροί καλούνται να αναμετρηθούν στους κορυφαίους τίτλους της αγοράς, στο LG Gaming Event που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 01/12 στις 16.00, το Σάββατο 02/12 και την Κυριακή 03/12 στις 12.00. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Gran Turismo Sport, την θρυλική σειρά που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια, στα ειδικά racing pods.

 LP 8863

Τα τεχνολογικά τριήμερα θα συνεχιστούν με drones και VR τεχνολογίες που μας βοηθούν να μένουμε σε φόρμα, την πρώτη 4D καρέκλα, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δική τους τεχνολογική δράση που θα ξεκινά με ζωγραφική σε φυσικό χαρτί και θα μετατρέπεται σε high tech βιωματική εμπειρία.

Επιστέγασμα του φουτουριστικού event θα αποτελέσει ένας μεγάλος διαγωνισμός με μοναδικά τεχνολογικά έπαθλα. Διαθέσιμη είναι η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store- οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους.

 LP 9800

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα των μεγαλύτερων κολοσσών, όπως ACER, BOSCH, CANDY, DJI, ELECTROLUX, ELICA, HOOVER, JBL, LG, MIELE, MITSUBISHI, NEFF, SAMSUNG, SIEMENS, SONY, TOSHIBA, XIAOMI, για να μη χάσετε καμία εξέλιξη στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Χορηγοί της έκθεσης είναι η Alpha Bank, η MELLON Technologies, η Oral B και η Visa. Μάλιστα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιες από τις συσκευές διατίθενται στα καταστήματα της «Κωτσόβολος».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:49 - 29 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.