ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η SCAN συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία

14:43 - 05 Ιουλ 2018 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Η SCAN συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία
Το πρώτο εξάμηνο του έτους βρίσκει την SCAN Information and Security Systems, την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα σε συστήματα αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης και κορυφαία σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού, σε σταθερά ανοδική πορεία, με διαρκή διεύρυνση του πελατολογίου της, έχοντας αναλάβει και ολοκληρώσει 12 νέα έργα στους τομείς SCANaccess, SCANparking, SCANtime και SCANsystems.

Ειδικότερα, η SCAN ανέλαβε και ολοκλήρωσε νέα έργα στον τομέα SCANaccess με την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης οχημάτων και πεζών για τις εταιρίες ΒSH Hellas, στις επτά εγκαταστάσεις του Ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ στα δύο εργοστάσια της επιχείρησης, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα και ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Α.Ε. ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ.
Στον τομέα SCANparking, η εταιρία ανέλαβε και υλοποίησε το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των χώρων στάθμευσης στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΣΝ, καθώς και στα ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΠΟΖΑΡ) με ταυτόχρονη διαχείριση Ι.Χ. πελατών και Λεωφορείων.
Στον απαιτητικό τομέα SCANsystems που αφορά σε έργα ασφάλειας κρίσιμων υποδομών, η εταιρία ανέλαβε το ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης των 10.000 αδειοδοτημένων χρηστών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Παράλληλα, η SCAN ανέλαβε και ολοκλήρωσε σημαντικά έργα στον τομέα SCANtime, παρέχοντας εξοπλισμό ωρομέτρησης στις εταιρίες KOSMOCAR για το σύνολο των εγκαταστάσεων του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα, LEROY MERLIN για τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σε Ελλάδα και Κύπρο, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ με ταυτόχρονη καταγραφή της απασχόλησης ανά κέντρο κόστους του οργανισμού, KOLIOS με ειδικές λύσεις στον τομέα καταγραφής απασχόλησης σε κέντρα κόστους και OKANA για τις εγκαταστάσεις του οργανισμού σε 76 σημεία σε όλη την Ελλάδα, όλα σε συνεργασία με την Epsilon HR, το μεγαλύτερο κατασκευαστή λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, μισθοδοσίας και ωρομέτρησης στην Ελλάδα.

Ο κ. Μίκης Πρωτοπαπάς, Διευθύνων Σύμβουλος της SCAN δήλωσε: “Η SCAN συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία, που στηρίζεται στην παροχή υψηλής ποιότητας σε προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και στο έμψυχο δυναμικό της, κάτι που κάνει με επιτυχία εδώ και 36 χρόνια”.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.