ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα «εποχή» βρίσκει την Κωτσόβολος προετοιμασμένη για μία ομαλή καθημερινότητα

18:55 - 04 Μαϊ 2020 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Η νέα «εποχή» βρίσκει την Κωτσόβολος προετοιμασμένη για μία ομαλή καθημερινότητα
Η επιστροφή στην καθημερινότητα απαιτεί και την προσαρμογή μας στις νέες συνθήκες και στα νέα δεδομένα. Στην Κωτσόβολος, μετά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων,τέθηκε σε πρώτο πλάνο η προστασία τόσο των υπαλλήλων της, όσο και των καταναλωτών, που την επιλέγουν καθημερινά για τις αγορές τους. Από τις 4 Μάϊου, τα καταστήματα της εταιρείας εξυπηρετούν ξανά το κοινό για προϊόντα τεχνολογίας, όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα περιφερειακά τους, εκτυπωτές και αναλώσιμα, ενώ από τις 11 Μαΐου για το σύνολο των προϊόντικών κατηγοριών, όπως οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, τηλεοράσεις. Παράλληλα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεσή του καταναλωτικού κοινού.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Κωτσόβολος συνεχίζει και σε αυτή τη νέα «εποχή» που επιτρέπει την έναρξη των καταστημάτων λιανικής, μένοντας πιστή στις οδηγίες που έχουν ορίσει οι αρμόδιες αρχές. Όλα τα καταστήματά της έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα προϊόντα απολύμανσης, η είσοδος σε αυτά γίνεται με βάση τους κανονισμούς, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα καθαριότητας και αποφυγής επαφών στις συναλλαγές.

Επίσης, τουλάχιστον το 70% των εργαζομένων της σε υποστηρικτικές υπηρεσίες, δουλεύει με τηλε-εργασία.

Μέρος της καθημερινότητας της Κωτσόβολος εξακολουθούν να αποτελούν οι ανέπαφες παραδόσεις. Ο στόλος της εταιρείας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα απολυμαίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η νέα αυτή «εποχή» βρίσκει την Κωτσόβολος πλήρως προετοιμασμένη για μία ομαλή καθημερινότητα, εξυπηρετώντας τους πελάτες της και δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.