ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η LG παρουσίασε νέο σύστημα ψύξης – θέρμανσης

09:49 - 16 Δεκ 2022 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Η LG παρουσίασε νέο σύστημα ψύξης – θέρμανσης
Σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Opap Arena Stadium, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου συστήματος Variable Refrigerant Flow (VRF) MULTI V i.

Η LG Electronics (LG) ως αποκλειστικός Technology Partner του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου πάνω από 300 συνεργάτες της και εκπροσώπους των media για να τους παρουσιάσει την νέα, ολοκληρωμένη λύση ψύξης θέρμανσης MULTI V i με λειτουργίες και χαρακτηριστικά Artificial Intelligence (AI).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο, επαναστατικό προϊόν VRF MULTI V i. Aποτελεί το πιο πρόσφατο μοντέλο της προϊοντικής σειράς συστημάτων ψύξης – θέρμανσης MULTI V, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα, αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη. Από κτίρια κατοικιών και πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι καταστήματα και γραφεία, το LG Multi V i είναι το ιδανικό σύστημα κεντρικού κλιματισμού. Έξυπνο, διαδραστικό, καινοτόμο, το MULTI V i ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά του χρήστη, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο καινοτόμες τεχνολογίες AI που εξασφαλίζουν ασύγκριτη απόδοοση ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ακολούθησε γεύμα στην εξαιρετικής και μοντέρνας αισθητικής Lounge αίθουσα του γηπέδου και στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του νέου, υπερσύγχρονου γηπέδου της ΑΕΚ, OPAP Arena Stadium, και να δουν απο κοντά τα εντυπωσιακά LED scoreboards, την καθηλωτική οθόνη LED Ribbon με επιφάνεια 348 τετραγωνικών μέτρων αλλά και τις λύσεις κλιματισμού που τοποθέτησε η LG ως αποκλειστικός Technology Partner του γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το τμήμα Business Solutions της LG Hellas προσφέρει στους επαγγελματίες ένα ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών κορυφαίας τεχνολογίας και έχει ως στόχο να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις τους. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών κατηγοριών όπως κλιματισμό και θέρμανση για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους, αντλίες θερμότητας, οθόνες ψηφιακής σήμανσης και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Με μια σειρά από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, είναι γεγονός ότι τα προϊόντα LG αποτελούν την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.