ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 wearables για το χειμώνα που πλησιάζει

08:02 - 26 Οκτ 2023 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
5 wearables για το χειμώνα που πλησιάζει
Τα διάφορα wearables είναι από τα πιο ενδιαφέροντα gadgets. Ειδικά αν δεν σου αρέσουν τα κλασσικά ρολόγια. Σου έχουμε 5 μίνιμαλ προτάσεις για να βρεις τι σου ταιριάζει!

Τα έξυπνα ρολόγια μοιάζουν να κυριαρχούν στον χώρο των wearables αλλά αυτό δεν ισχύει. Όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν προτάσεις για smartwatches που συνεχώς προμοτάρουν  αλλά υπάρχουν και άλλα wearables. Για σένα που το ρολόι είναι κάπως βάρος ή που σε ενδιαφέρει η απλότητα και η χρηστικότητα υπάρχουν άλλα gadgets.

Μιλάμε για smartbands. Λιτή σχεδίαση, μεγάλη αυτονομία και αφοσιωμένα στο να σε βοηθάνε να προστατεύσεις την υγεία σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Σου έχουμε πέντε ιδιαίτερες προτάσεις, για να βρεις το smartband που σου ταιριάζει!

1.Garmin Smartband Vivosmart 3

plaisio wearables 001

Το vívosmart 3 είναι ένα smartband με εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και κρυφή οθόνη. Αν θες υποστηρίζει φυσικά διαχείριση κλήσεων και sms μέσω της LED οθόνη αφής, η οποία είναι ορατή ακόμα και κάτω από τον ήλιο ώστε έχεις απόλυτη ευκρίνεια σε ό,τι μέτρηση ή ειδοποίηση βλέπεις. Είναι αδιάβροχο και η αυτονομία του φτάνει τις πέντε μέρες. Ειδικά για την εκγύμναση σου προσφέρει το Move IQ και τη νέα λειτουργία Προπόνησης Ενδυνάμωσης που μετράει αυτόματα τις επαναλήψεις σου. Σαν καταγραφικό της φυσικής σου κατάστασης μετράει όσα χρειάζεσαι. Διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία παρακολούθησης, όπως εκτίμηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου και παρακολούθηση του καθημερινού άγχους. Τέλος προσφέρει καταγραφή καρδιακής συχνότητας όλο το 24ωρο και παράλληλα σημειώνει τις καθημερινές δραστηριότητες  όπως: βήματα, όροφοι, θερμίδες, λεπτά έντασης, ύπνος .

2.Polar Loop 2

plaisio wearables 002

Με το Polar Loop 2 έχεις στο χέρι σου το δικό σου προπονητή ο οποίος καταγράφει κάθε στιγμή, ημέρα και νύχτα τη δραστηριότητα σου. Βήματα που έκανες, απόσταση που έχεις διανύσει, θερμίδες που έχεις καταναλώσει, σε βοηθά να θέσεις στόχους για την άσκηση σου, παρακολουθεί την ένταση της και το βράδυ καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σου. Σου δίνει σαφείς οδηγίες για το πώς θα βελτιώσεις γρηγορότερα τη φυσική σου κατάσταση και συνεργάζεται με τον αισθητήρα καρδιακής συχνότητας Polar H7. Παρακολουθεί την καθημερινή σου δραστηριότητα χωρίζοντας την σε πέντε επίπεδα. Ανάπαυση, κάθισμα, μέτρια και υψηλή. Έτσι βλέπεις ακριβώς το επίπεδο της δραστηριότητας σου.

3.Smartband Fitbit Charge HR Small

plaisio wearables 003

Το Smartband Fitbit Charge καταγράφει όλες σου τις αθλητικές δραστηριότητες καθημερινά για να σε βοηθήσει να διατηρήσεις ή να ενισχύσεις τη φυσική σου κατάσταση. Περιλαμβάνει μετρητές για καρδιακούς παλμούς και ελέγχει την ποιότητα του ύπνου σου.

Έχει αυτονομία 7 έως 10 μέρες και συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή ή τη smart συσκευή σου για να βλέπεις την πρόοδό σου. Τέλος αν δεν σου αρέσουν τα ξυπνητήρια, το «σιωπηλό» ξυπνητήρι που δονείται σε ξυπνάει με ηρεμία.

4.Xiaomi Smart Band 7 Pro

plaisio wearables 004

5.Huawei Band 8

plaisio wearables 005

Η νέα πρόταση της Huawei περιγράφεται με τρεις λέξεις: Μεγαλύτερο. Ελαφρύτερο. Αναβαθμισμένο. Με μοντέρνες όψεις ρολογιού και εκπληκτική οθόνη Always On Display AMOLED οθόνη 1,47 ιντσών θα σε εντυπωσιάσει. Πέρα από μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, φέρνει αναβαθμισμένη γρήγορη φόρτιση: διαρκεί 2 ημέρες με 5 λεπτά φόρτισης! Φορτίζεται πλήρως σε μόλις 45 λεπτά και παρέχει 14 μέρες αυτονομία. Έχει συμβατότητα με iOS και Android. Το HUAWEI Band 8 σε βοηθά να μείνεις υγιής και σε φόρμα, προσφέροντας παρακολούθηση υγείας μέσω του TruSeen™ 5.0, που περιλαμβάνει μέτρηση καρδιακών ρυθμών, οξυγόνου στο αίμα και άλλων ζωτικών σημείων, παρακολούθηση φυσικής κατάστασης μέσω του TruSport™, μέτρηση στρες μέσω του TruRelax™, παρακολούθηση ύπνου μέσω του TruSleep™ 3.0 και 100 λειτουργίες προπόνησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:12 - 26 Οκτ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.