ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με στοχο... τα coctails δύο νέα brands από την Diageo

13:41 - 13 Δεκ 2012 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Δύο νέα Brands προσαρμοσμένα στις νέες καταναλωτικές συνήθειες παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση η Diageo. Στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης του Johnnie Walker και ειδικά των brands Johnnie Walker Super Deluxe εισάγει στην εγχώρια αγορά επίσημα τα Johnnie Walker Gold Label Reserve και Platinum label.
 
«Πρόκειται για δύο επιλεγμένα προϊόντα blend ουίσκι, υψηλής ποιότητας, που φτιάχνονται με ανάμιξη αγαπημένων malt» σημείωσε ο  Ewan Gunn, Global Brand Ambassador της εταιρίας.
Τα δύο νέα προϊόντα «κουμπώνουν» με την «υπεύθυνη κατανάλωση οινοπνευματωδών», που υποστηρίζει η Diageo, καθώς πρόκειται για αποστάγματα υψηλής απόλαυσης με σώμα και επίγευση, τονίζει ο Ewan Gunn. «Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα της κατανάλωσης κι όχι στην ποσότητα» τονίζει προτείνοντας, έτσι, ένα άλλο τρόπο προσέγγισης στην κατανάλωση ουίσκι.
Η τιμολόγηση των προϊόντων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυμαίνεται στα 38 ευρώ για το Johnnie Walker Gold Label Reserve και στα 60 ευρώ για το Johnnie Walker Platinum label. Ουσιαστικά καλύπτεται με ένα ποιοτικό προϊόν, το Johnnie Walker Gold Label Reserve ο χώρος, που  βρίσκεται τιμολογιακά λίγο πάνω από τα «απλά» ουίσκι, αλλά και η κατηγορία των super delux. Επιπλέον, το Johnnie Walker Gold Label Reserve, σε πέισμα των λευκών ποτών (τζιν, ρούμι κτλ) λανσάρεται ως η πλέον κατάλληλη βάση για κοκτέιλς, που αποτελούν τη νέα τάση στην κατανάλωση, με δυναμικά κοινά, νέο lifestyle μακριά από φαινόμενα αλκοολισμού, αλλά και μεγαλύτερους τζίρους στα μπαρ…..
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.