ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη V+O η Μύθος Ζυθοποιία

14:03 - 05 Απρ 2013 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η V+O αναλαμβάνει την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων της Μύθος Ζυθοποιία και των επιμέρους μαρκών της, Mythos, Kaiser, Henninger, Carlsberg, Guinness, Corona Extra και Somersby.

Το πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνει: εταιρική και προϊοντική επικοινωνιακή στρατηγική, σχέσεις με τα ΜΜΕ, υπηρεσίες γραφείου τύπου και στρατηγική ΕΚΕ.


Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Τέτη Κανελλοπούλου, Γενική Διευθύντρια της V+O Ελλάδος «Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι. Μέσα από μια στρατηγική που εστιάζει στα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις αξίες της Μύθος Ζυθοποιία και η οποία είναι βασισμένη στην ενεργή συμμετοχή όλων των βασικών κοινών, θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση της εικόνας και της φήμης της εταιρίας και των μαρκών της».


Η κα. Νίκη Συροπούλου, Διευθύντρια Marketing της Μύθος Ζυθοποιία δήλωσε: «Η Μύθος Ζυθοποιία είναι μια ιδιαίτερα δυναμική και καινοτόμα εταιρία. Είναι σημαντικό ότι η V+O μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά και μπορεί να σχεδιάζει δημιουργικούς και πρωτότυπους τρόπους για να αναδειχθούν οι μάρκες μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.