ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Coca-Cola χορηγός του Πανελλήνιου διαγωνισμού 'Call to innovation' του TedxAcademy

21:59 - 12 Απρ 2013 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Μία ιδέα για 1.000.000 Έλληνες, ένας ακόμη λόγος για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Η Coca-Cola, ως υποστηρικτής δράσεων που προάγουν αληθινούς λόγους για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, είναι χορηγός στο διαγωνισμό 'Call to Innovation', μια πρωτοβουλία του TedxAcademy. Στο διαγωνισμό θα αναδειχθεί ο Έλληνας ή η ελληνική ομάδα που θα καταθέσει την πιο δημιουργική ιδέα και που θα δίνει τη δυνατότητα να επιλυθεί κάποιο από τα προβλήματα της Ελλάδας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Δυνητικά, η συγκεκριμένη ιδέα θα βελτιώσει τη ζωή ενός εκατομμυρίου Ελλήνων.

 

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια υποτροφία στο Singularity University στη ΝΑSΑ, για ένα πρόγραμμα 10 εβδομάδων. Εκεί, μαζί με 80 ακόμη νικητές από 30 χώρες, που έχουν συμμετάσχει σε αντίστοιχους διαγωνισμούς, θα εκπαιδευτεί στις εφαρμοσμένες τεχνολογίες που θα βγουν στην αγορά στα επόμενα 10 χρόνια, και θα διδαχθεί πώς να μετατρέπει την ιδέα του σε πράξη.


Στις 15 Απριλίου στις 18:30 στο Μουσείο Μπενάκη, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού με την αξιολόγηση των προτάσεων των υποψηφίων σε μία ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό. Η Coca-Cola στηρίζει την πρωτοβουλία του TEDxAcademy σε συνεργασία με το Singularity University στη NASA, θέλοντας να αποδείξει ότι γύρω μας υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναδειχθούν και να υποστηριχθούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.