ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχονται "κανόνια" στη ζυθοποιία;

00:02 - 26 Απρ 2013 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Τουλάχιστον δύο κανόνια σιγοψιθυρίζονται στα ενδότερα του κλάδου της ζυθοποιίας.

Ιδιοκτήτης εταιρείας μας επιβεβαίωσε ότι ο κλάδος βιώνει την χειρότερη κρίση στην ιστορία του, ενώ επεσήμανε ότι και ο ίδιος αναμένει mpyra280 250413κάποιες περιπτώσεις επιχειρήσεων να αναστείλουν την λειτουργία τους. Και ο λόγος είναι απλός: η καταναλωτική ζήτηση μπύρας έχει φθάσει στα επίπεδα του 1980 όταν δηλαδή ήταν 2 εκατ. εκατόλιτρα.

 

Την ίδια στιγμή, η παραγωγική δυναμικότητα των εταιρειών ξεπερνά άνετα τα 5 εκατ. εκατόλιτρα. Ως εκ τούτου, μας ανέφερε η ίδια πηγή, θα επιβιώσει μόνο όποια εταιρεία διαθέτει ακόμη οικονομικό λίπος και παράλληλα επιχειρηματικά δεν επικεντρώνεται μόνο στην ελληνική αγορά.


Υπογραμμίζεται ότι μόλις πέρυσι ανέστειλε την λειτουργία της η Μικροζυθοποιία craft του Παύλου Εμμανουηλίδη και σήμερα έχει μπει πωλητήριο στο εργοστάσιο στη Παιανία.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.