ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κρητικό κρασί «φτιάχνει βαλίτσες» για ΗΠΑ

08:40 - 22 Μαϊ 2013 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται να επισκεφτούν τη Νέα Υόρκη στις 5 Ιουνίου, οργανώνοντας μια εξειδικευμένη εκδήλωση γευσιγνωσίας Κρητικών Οίνων.

Παρουσιάζοντας πάνω από 20 Οινοποιεία και 50 διαφορετικές ετικέτες, οι Κρητικές ποικιλίες θα έχουν την τιμητική τους, υπογραμμίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Κρητικού Αμπελώνα αλλά και το εξαιρετικό ποιοτικό τους επίπεδο. Η εκδήλωση θα γίνει στο εστιατόριο Humphrey του κεντρικού ξενοδοχείου «Eventi Hotel» ( 839 Sixth Avenue, 2ος Όροφος) και απευθύνεται αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, εισαγωγείς και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Η ενέργεια συγχρηματοδοτείται από εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια, το Δίκτυο Οινοποιών Ηρακλείου-Λασιθίου, το Δίκτυο Οινοποιών Χανίων-Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΟΑ- Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες».

 

8ECCEB943B651283652FA6A364FD9682

Πρόγραμμα μέσα από το οποίο, τα Κρητικά κρασιά έχουν αποκτήσει τα τελευταία 4 χρόνια όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την οργανωμένη και σύγχρονη προώθησή τους και έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πλέον όχι μόνο το ενδιαφέρον της εσωτερικής αγοράς αλλά και αυτής εκτός συνόρων.

 

wine-tasting-greece-1

 

 

Διβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.