ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον αέρα βρίσκεται η νέα διαφημιστική καμπάνια της μπύρας ΜΥΘΟΣ

16:22 - 11 Ιουν 2013 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΜΑΣ.».

Η μπύρα Μύθος εγκαινιάζει μια νέα εποχή στη στρατηγική επικοινωνίας με το νέο διαφημιστικό σποτ που βρίσκεται στον αέρα από τις 5 Ιουνίου. Το πνεύμα της νέας επικοινωνίας συνοψίζεται στη φράση «Αν διψάς να πας πιο πέρα, πες το κι οι φίλοι θα 'ρθουν» αντανακλώντας την δύναμη που αντλούμε από την ομαδικότητα.
Με πηγή έμπνευσης τη διαχρονική δύναμη που έχει «η δίψα να πηγαίνεις μπροστά» χτίστηκε μια αφήγηση εικόνων, με πολύ συναίσθημα και ακόμα περισσότερο γαλάζιο. Είναι η ιστορία ενός άντρα που έφτιαξε ένα υπέροχο μικρό ταβερνάκι, σε μια ονειρική παραλία, του νεαρού βοηθού του και της μεγάλης παρέας τους που έρχεται από τη θάλασσα για να βοηθήσει. Μια ιστορία που έγινε ακόμα ζωντανή με τη βοήθεια της υπέροχης «Θαλασσογραφίας» του Διονύση Σαββόπουλου.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μύθος Ζυθοποιία κ. Αλέξανδρος Καραφυλλίδης «Με τη νέα καμπάνια επαναφέρουμε τη μπύρα ΜΥΘΟΣ στο επίκεντρο χτίζοντας στις αξίες της 1ης Ελληνικής Μπύρας» ενώ η Marketing Director της εταιρείας κ. Νίκη Συροπούλου επεσήμανε ότι: «Η περαιτέρω ενδυνάμωση του brand Μύθος αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για το 2013. Σε αυτό το πλαίσιο, η διαφημιστική μας καμπάνια εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην επικοινωνία της Μύθος. Ένας συνδυασμός ελληνικών στοιχείων όπως είναι η ομαδικότητα, η καλοκαιρινή διάθεση και το πάθος μας εμπνέουν για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα αντανακλώντας τη δύναμη και τις αξίες της Μύθος»
Την τηλεοπτική καμπάνια δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία TheNewtonsLaboratory, σε παραγωγή της Parasol και σκηνοθεσία του Γιώργου Ζαφείρη.

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.