ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Creta Farms με νέα εικόνα για τον κλάδο του Food service

11:16 - 04 Φεβ 2015 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η Creta Farms με νέα εικόνα για τον κλάδο του Food service
Τη νέα της εικόνα  στον κλάδο του Food Service παρουσιάζει η Creta Farms στη μεγαλύτερη έκθεση της Ελλάδος για το Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο Επισιτιστικό κλάδο, τη HO.RE.CA., η οποία πραγματοποιείται στις 6-9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.
Με στόχο να προσεγγίσει το κοινό των εστιατορίων, των ξενοδοχείων και του ευρύτερου Food service «η νέα εικόνα Experts’ Club ενδυναμώνει την παρουσία της εταιρείας στο Food Service, αναπτύσσοντας δυναμικά τις σχέσεις της με τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, του ξενοδοχειακού κλάδου και του τουρισμού» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
 
Ειδικά για τη συμμετοχή της στην HO.RE.CA., η εταιρεία θα διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων στο περίπτερό της κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέσα από τα οποία θα παρουσιάζεται η νέα προσέγγισή της για το κοινό των επαγγελματιών του κλάδου με βάση το motto «ΑΝΤΛΗΣΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ». Ο συνδυασμός της ποιοτικής πρώτης ύλης με δημιουργικές προτάσεις και γευστικές συνταγές εγγυάται ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε αυτό το πλαίσιο, μία γιορτή Οίνων & Γεύσεων θα πραγματοποιηθεί τοΣάββατο 07.02 & Κυριακή 08.02, μεταξύ 13.00-14.00, η οποία έχει ως σκοπό να παρουσιάσει μοναδικούς συνδυασμούς προϊόντων και συνταγών από την food expert-stylist Tina Webb και την οινολόγο Χρυσούλα Κυριακοπούλου.
 
Σε συνέχεια των παραπάνω εκδηλώσεων, η Creta Farms προσκαλεί τους καταναλωτές της να παρακολουθήσουν μέσω live streaming τις προτάσεις των ειδικών και παράλληλα διοργανώνει ειδικό διαγωνισμό στη σελίδα Facebook της εταιρείας.
Ο διαγωνισμός «Είσαι Gourmet Expert;» δίνει τη δυνατότητα στους fans της σελίδας να κερδίσουν πλούσια δώρα. 
 
 
Γ. Α.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.