Σύμφωνα με αυτή, ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, Γεώργιος Δημητριάδης, ενδιαφέρεται για την εισαγωγή ελληνικού κρασιού στη Βραζιλία , για λογαριασμό επιχειρήσεων στις οποίες παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Τα κρασιά, σύμφωνα με τα στοιχεία της ανάρτησης, πρέπει να ανταποκρίνονται στις εξής προδιαγραφές:
- Να προέρχονται από γηγενείς ποικιλίες αμπέλου.
- Να προέρχονται κατά προτίμηση από την Πελοπόννησο, το Αιγαίο με έμφαση στη Ρόδο και τη Μακεδονία. Κρασιά από άλλες περιοχές θα αξιολογηθούν με βάση την ιστορική τους σημασία, ή τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητάς τους. Τα κρασιά και η παραγωγική τους διαδικασία πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικά της περιοχής προέλευσης.
- Τα οινοποιεία θα πρέπει να έχουν διεθνή και/ ή περιφερειακή αναγνώριση ποιότητας.
- Να εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες τιμής:
- Τιμή βασικού προϊόντος: μέχρι 2,5 ευρώ
- Μεσαία τιμή: μεταξύ 2,51 και 3,5 ευρώ
- Υψηλή τιμή: μεταξύ 3,51 και 7,0 ευρώ
- Τιμή πολυτελείας: από 7,1 ευρώ και άνω
Προϊόντα οινοποιείων «μπουτίκ» και ιστορικών οινοποιείων θα αξιολογηθούν ανεξάρτητα από τις παραπάνω κατηγορίες ποιότητας – τιμής.