ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εικονική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food&Drinks e-EXPO 2015

07:45 - 21 Μαϊ 2015 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Εικονική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food&Drinks e-EXPO 2015
Στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών επικεντρώνεται η 3η εικονική Εικονική Έκθεση, Food&Drinks e-EXPO 2015, η οποία διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου e-F+TN, e-Fairs and Trade Networking / Εικονικές Εκθέσεις & Εμπορική Δικτύωση, του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας της Μαύρης Θάλασσας στις 20 – 24.05.15. Μέχρι στιγμής, για την έκθεση αυτή έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 20 επιχειρήσεις από ποικίλους τομείς, ενώ αναμένεται να αυξηθούν.

Η έκθεση Food&Drinks e-EXPO 2015, βρίσκεται διαθέσιμη στο link http://food-drinks2015.virtualfairs.eu/

H συμμετοχή των εταιριών-εκθετών είναι δωρεάν και γίνεται σε πολύ απλά βήματα, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα, με την υποστήριξη τεχνικού γραφείου που θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία στα πλαίσια υλοποίησης του επιδοτούμενου έργου.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα καλέσει επισκέπτες στην Food&Drinks e-EXPO2015 από όλη την Ευρώπη μέσα από εξειδικευμένες βάσεις δεδομένων, με την προσδοκία να υπάρξουν γόνιμες επαφές των Εκθετών με Ομίλους από τον Ευρωπαϊκό χώρο, υποστηρίζοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο καλεί κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία να συμμετέχει ως εκθέτης στην έκθεση Food&Drinks e-EXPO2015, προβάλλοντας τα προϊόντα της μέσα από ένα εικονικό περίπτερο που διαθέτει ηλεκτρονικά όλες τις λειτουργίες των φυσικών εκθέσεων και τις οποίες μπορεί κάθε επαγγελματίας να διαχειριστεί από τους χώρους της επιχείρησής του χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σημειώνεται ότι δίνεται και η δυνατότητα επίσκεψης στην εικονική έκθεση με μια απλή δωρεάν εγγραφή για τον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με εταιρίες – εκθέτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Γεωργία, Μολδαβία και Τουρκία και να αφήσει την εικονική επαγγελματική του κάρτα στα περίπτερα των εκθετών.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για τη συμμετοχή του στην έκθεση Food&Drinks e-EXPO2015, να επικοινωνήσει με την κα. Α. Ταβλαρίδου, υπεύθυνη υλοποίησης του έργου, στο τηλ. 2310 327733 ή μέσω email [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο: 

http://griechenland.ahk.de/gr/projects/e-fairs-and-trade-networking/

και: http://www.virtualfairs.eu/en/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.