ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Goody's πετάνε για Κίνα

08:15 - 28 Μαϊ 2015 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Τα Goody's πετάνε για Κίνα
Φήμες θέλουν την Goody's Burger House, την ναυαρχίδα του ομίλου Vivartia στην εστίαση να επεκτείνεται το αμέσως προσεχές διάστημα και στην αγορά της Κίνας. Επέκταση που όπως λέγεται θα είναι μέσω κάποιας στρατηγικής συνεργασίας με επώνυμο παίκτη της αγοράς.

 Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο ελληνικός όμιλος διείσδυσε στην αγορά της Αυστραλίας και λίγο αργότερα υπέγραψε συμφωνία με τον γαλλικό όμιλο SODIFRAM για την ανάπτυξη του δικτύου Goody's Burger House στα υπεράκτια διαμερίσματα της Γαλλικής Δημοκρατίας (Μαγιότ και Ρεουνιόν) στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κομορών.

Η εξωστρέφεια θα παραμείνει βασική προτεραιότητα της διοίκησης και το 2016 με την διοίκηση να αναγνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες σε χώρες του εξωτερικού, όπου μπορούν να αναπτυχθούν όλα τα σήματα του ομίλου διεκδικώντας σημαντικά μερίδια από τον ανταγωνισμό. 

Σήμερα ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia,  αναπτύσσεται στρατηγικά στην Αυστραλία, στη Λευκορωσία, στην Αλβανία, στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στην ΠΓΔΜ και στην Ουγγαρία.  Το δίκτυο του περιλαμβάνει 150 καταστήματα εκ των οποίων τα 130 βρίσκονται στην Ελλάδα.

 

Δεσποινα Καραγιαννοπούλου

 
  
Τελευταία τροποποίηση στις 22:20 - 27 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.