ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:Στην τελική ευθεία για τη διάκριση «National Public Champion»

14:46 - 13 Ιαν 2016 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:Στην τελική ευθεία για τη διάκριση «National Public Champion»
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διεκδικεί από τις 11 Ιανουαρίου και για τις επόμενες 7 εβδομάδες, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2016, τη διάκριση "National Public Champion" στο θεσμό των European Business Awards 2015/2016 sponsored by RSM. Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του διαγωνισμού, η εταιρεία έχει ήδη αναγνωριστεί -για τέταρτη συνεχή χρονιά- και έχει λάβει τον τίτλο "National Champion".

Η ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία "National Public Champion" θα πραγματοποιηθεί μέσω online ψηφοφορίας του κοινού. Σχετικό video το οποίο δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία, την επιχειρηματική διάσταση και την επιτυχία της εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://www.businessawardseurope.com

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά με τη διαδικασία της ψηφοφορίας: «Έχοντας μπροστά μας 7 πολύ σημαντικές εβδομάδες για την online ψηφοφορία, καλούμε το κοινό να στηρίξει την υποψηφιότητά μας, ώστε να αναδείξει τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ως την αγαπημένη του εταιρεία.

Η ψήφος του κοινού έχει μεγάλη σημασία και ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποτυπώνει την επιβράβευση από την πλευρά των καταναλωτών που πιστεύουν και προτιμούν την ποιότητα των προϊόντων και τις αξίες της εταιρείας. Ελπίζουμε στην τελική διάκριση και στην ανάδειξη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ως τον επόμενο "National Public Champion».

Η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας του κοινού θα πραγματοποιηθεί από τις 7 Μαρτίου μέχρι τις 26 Απριλίου 2016 και θα διεξαχθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κατά τη φάση αυτή, οι διακριθείσες εταιρείες από 32 διαφορετικές χώρες θα συναγωνιστούν για τον τίτλο του "European Public Champion".

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2016 στο European Business Awards Gala.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.